Overifierad video – Macron och Zelensky redo att förhandla med Putin 2022

Är Macron och Zelensky i samma situation 2024?

publicerad 20 mars 2024
Macron talk to Zelensky

Ett ej daterat telefonsamtal mellan Volodymyr Zelensky och Emmanuel Macron om ukrainakriget har blivit viralt. Under samtalet, vars innehåll inte är verifierat, hörs Zelensky säga till Macron att han är redo att fredsförhandla med Ryssland för att stoppa kriget.

Zelensky:

“Så jag tycker Emmanuel att det är väldigt viktigt att du talar med Putin och att det är väldigt viktigt att skapa en antikrigkoalition. Vi är säkra på att de europeiska ledarna och Biden kan träffas och ringa upp honom [Putin] och säga stopp och han kommer att stoppa, han kommer att lyssna på dig.”

NewsVoice kan inte utesluta att videon är en AI-produktion. Om videon är äkta är de förmodligen från 2022.

 


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • “Rekommenderar Folkets radios senaste intervju om AI, AGI och Deepfake: https://folketsradio.se/deepfake-psykosen-narmar-sig/

  Att sådant tjafs sprids via Facebook, Twitter och Instagram är en sak, men när tidningar som borde veta bättre gör samma sak och publicerar sådant uppenbart Deepfake-skitsnack, är vi alla riktigt illa ute väldigt snabbt!

  Det var mycket glädjande att höra att hans bror Max Tegmark är bland dem som tagit initiativet att förbjuda sådant som blivit tillgängligt för alla att skapa egna Deepfake-skits helt gratis och på bara några minuter.

  När jag såg att förbud mot sådant inte fanns med i EU:s nya AI-lagar, förstod jag direkt att våra kära politiker inte gjort det för att kunna vid rätt tillfälle skapa falsk kalabalik i ett eller flera EU-länder samtidigt inför en ny kommande ‘False Flag’ och starten på riktiga storkriget.”

 • Man undrar ju varför västvärldens politiker är så rädda för att testa en annan politik mot Ryssland än konfrontation? Och nu är ryssarna så misstänksamma mot västpolitiker efter alla lögner att det blir svårt att övertyga dem om något som helst avtal. Det ända som återstår nu är att erkänna att man förlorat, proklamera att man vunnit via media packa ihop och åka hem!

 • “Its clear, its total war”.

  Är den inte fejk så borde den väl vara ifrån nu nyligen? Trots msms ständiga “rysslands, fullskaliga, oprovocerade, olagliga, anfallskrig” etc. SÅ har väl Ryssland inte gått in i Kiev tidigare?

  Om de nu förberder en faktisk “fullskalig” invasion och ett nedtagande av Kiev så!

  Mycket välgjord fake om den är fake. Frågan är väl varför man filmar samtalet om den är äkta? Kanske för att förbereda allmänheten för fredsförhandlingar? För att rättfärdiga dem. Testa om folk köper det?

  I vilket fall var ju kriget helt onödigt. Ryssland är Ukraina övermäktigt. Vad man än tycker om Putin och Ryssland så blir det inte mindre sant.

  När man börjar pumpa in vapen och personal så eskalerar man. Enda utgången om man fortsätter är fullskaligt krig.

  Vill man ha det för att få rätt mot onde Putin? Hur många människoliv, hur många miljarder, hur mycket infrastruktur är en gammal diktator värd?

  Om man nu inte är konspiratoriskt lagd och tror eliten är emot folket. Då är allt fullt logiskt. Spela båda sidor mot varandra. Mal människor, samhälle och infrasturktur till grus. Men aldrig fullskaligt så det blir ohanterbart. Erövra än mer makt, rikedommar och kontroll.

  Repetera på nästa ställe………

 • Om det är äkta gissar jag att det är från sommaren 2022, innan Boris Johnson åkte ner och uttryckligen förbjöd Zelensky att gå med på någon som helst fred.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *