Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Vi tänker inte acceptera WHO:s planerade världsordning

Christer Nilsson - Foto: Johan ArvidssonChrister Nilsson (1941-) är historiker och författare (6 böcker), ledarskribent och recensent av facklitteratur. Han har skrivit för Läkartidningen, Axess, Ale - Historisk tidskrift, Finsk tidskrift, Expressen, Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad, Östgötacorren, Borås tidning och NewsVoice.
publicerad 18 mars 2024
- Christer Nilsson
Covid-19-bubbla
Covid-19-bubblan

Med förskräckelse minns vi coronapandemins vedervärdigheter 2020-2022 på både nationell och global nivå. Restriktioner och inskränkningar. Många totalt omotiverade. Protester slogs ner med våld.

Regeringar och folkhälsomyndigheter, FHM, föll till föga för WHO:s alla påbud och förbud. Medier trummade ut dessa budskap som skapade förvirring och rädsla hos människor.

I Kina fick man inte ens vistas ute. I Frankrike fick gifta par inte gå ut tillsammans för att handla mat. Höga böter väntade den som bröt mot reglerna. I Spanien krävdes munskydd för den som åkte ensam i bilen och alla barn måste använda munskydd på dagis och i skolan.

I Sverige fick en familj på fyra personer inte sitta vid samma bord i caféerna. Listan på övergrepp kan göras lång. Paniken låg hela tiden på lur hos människor och myndigheter.

mRNA-vaccinerna var nödgodkända och hade inte genomgått ovillkorlig klinisk prövning; nu i efterhand vet vi att de inte var säkra; vaccinerade människor smittade andra och blev själva smittade, ofta blev de som tagit flest sprutor de som lättast insjuknade i covid. PCR-teknikens skapare dr Kary Mullis fick Nobelpriset 1993.

Med eftertryck betonade han att PCR var olämpligt och missvisande för att fastställa en infektion, eftersom testet inte kan skilja på levande och döda virus som redan är bekämpade med immunförsvaret. Vilket i sin tur ledde till enorma mängder av falska positiva provsvar och veckolånga isoleringar i hemmen.

Trots detta köpte Sverige in PCR-tester för svindlande 26 miljarder kronor. Redan den 21 juli 2020 skrev FHM: ”Vägledning om kriterier för bedömning av smittfrihet vid covid-19”:

”Jämförelse av resultat med PCR detektion av virus och virusodling visar att PCR inte kan avgöra om en individ är smittad eller smittsam eftersom PCR påvisar även RNA från icke infektiösa virus. PCR skall undvikas och man får i stället använda kliniska kriterier samt tid för insjuknandet”.

Men masstestning påbjöds ändå av S-regeringen och säkerställdes genom att belöna regionerna som till en början fick 1 500 kronor för varje genomfört test. Om inte detta var ett gigantiskt lurendrejeri, vad var det då?

I maj 2024 kommer Världshälsoorganisationen, WHO, att försöka genomdriva ett nytt pandemifördrag vilket skulle ge WHO diktatoriska befogenheter och fria händer att stänga ned en hel värld eller region och utlysa en pandemi för vilket ynkligt influensavirus som helst.

Det betyder i praktiken att WHO genom myndigheterna kan: tvinga medborgarna att bära ansiktsmask, beordra karantän, införa vaccinpass, stänga skolor och arbetsplatser, förbjuda resor, sammankomster och publika evenemang som sport, teater, konserter, bio och restaurangbesök.

Med andra ord: vi skulle vara tillbaka på ruta ett igen från förra pandemin. Då är det dags att fråga vår socialminister Jakob Forssmed hur han ska kunna skydda Sveriges befolkning mot WHO:s planerade övergrepp när han som ende europé (bland 12 kommissionärer) samtidigt har tagit emot ett prestigeuppdrag från samma organisation – Att utreda ensamheten i världen.

Då är det också dags för oss alla drabbade att ta ett steg framåt: Aldrig mera. Vi tänker inte acceptera WHO:s nya planerade världsordning.

 

Text: Christer Nilsson, medicinhistoriker, författare


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq