Präst knivhuggen – Hundratals försökte lyncha angriparen som skrek “Allah Akbar”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete (inkl granskningar, utlandsreportage) genom att annonsera, donera eller sponsra.
publicerad 15 april 2024
- NewsVoice redaktionen
Stabbing event at Sydney church April 15, 2024.

En kristen präst knivhöggs flera gånger när han höll mässa i en kyrka i Sydney i Australien. En folkmassa på 100-tals arga kristna omringade sedan kyrkan. Kravallpoliser stoppade lynchmobben.

Händelsen inträffar bara några dagar efter att en man dödade sex personer i ett köpcentrum i Bondi Beach, Australien.

Biskop Mar Mari Emmanuel ledde en gudstjänst i Wakelys Christ The Good Shepherd Church när en man med kniv dök upp i kyrkan. Mannen knivhögg prästen vid altaret. Åskådare skyndade till hjälp inom några sekunder för att stoppa mordförsöket.

Bishop Mar Mari Emmanuel
Bishop Mar Mari Emmanuel

Människor hörs skrika när mannen går bärsärkagång och knivhugger prästen vilt innan direktsändningen avbryts. Flera personer skadades.

https://twitter.com/OzraeliAvi/churchincident

Händelsen inträffade strax efter kl. 19 lokal tid, enligt Sky News Australia.

Privata videor visar hur tusentals kristna försöker ta sig till knivmannen som skyddas av poliser. Knivmannen fick några fingrar avskurna och blev slagen innan polisen kunde stoppa hämnden. Mannen talade arabiska.

Många människor i Australien är trötta på islamisk extremism, både bland kristna och muslimer.

 

Källor


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: knivattack
 • Att försöka döda en biskop/präst och om det hade lyckats är snäppet högre än att döda individer ur den breda allmänheten.

  Men det är konstigt att alla dessa s.k. “muslimska terrorister” aldrig går in för att försöka skjuta ihjäl eller spränga västerländska politiker till köttslamsor. Visst skulle detta kräva lite mer kompetens och en IQ över skonummer, men de försöker ju inte ens trots att dessa politiker är skyldiga till nuvarande situation i Mellanöstern.

  Det är alltid bara individer ur civilbefolkningen som stryker med och detta är ju helt i linje med NATOs “Strategy of Tension” under Operation Gladio. Den dagen jag ser lite döda västerländska politiker med små ingångs- och stora utgångshål eller när deras kroppsdelar dekorerar ett mindre torg, då ska jag verkligen börja tro på äkta “muslimsk terrorism”.

  • Politiker , perversa och andra kändisar ”seen on ” lär ofta vara skyddade av säkerhetspersonal.

   Muhammedanerna går i fotspåren på sin idol, pedofil”profeten”, och dödar och blir dödade i djävulens namn.

   ”Allan snackar” uttrycket lär förresten betyda i princip ”djävulen är stor” och det står i den heliga bibeln att världens människor kommer säga så i ändetiden. Uppenbarelseboken.

   Dessutom ordet allah lär komma från antika hebreiskan och betyder förbannelsen . Det är satan, den ormen. Lögnens fader, i en av sina förklädnader

   • En sprängladdning gör ingen skillnad på politiker, perversa, kändisar, säkerhetspersonal och att “muslimska terrorister” inte ens försökt visar att det är BS-attentat, så du missade poängen med mitt inlägg. Sen är gamla testamentet i den “heliga bibeln” minst lika sjukt som koranen. Plus att de flesta kristna tillber ett helt annat folkslags gud. Oden ser dig och han är inte nöjd.

  • Ingen politiker blir mördad eller skadad så länge de besöker Davos och lyder Schwab. De drabbas inte heller av vaccinskador nämnvärt. Men går de emot hamnar de i trubbel, Hammarskjöld, Palme m fl.

 • Har lyssnat en del på kanalen nyligen på YT. En nagel i ögat på etablissemanget så föga förvånande.
  Det finns gott om trogna fotsoldater i de västanslutna länderna.

 • Prästen är och har tydligen varit en häftig “vaccin”kritiker och har rätt många följare såväl i kyrkan som på sociala medier. Så om han försvann skulle det mer gynna den fascistoida australiensiska regeringen än den muslimska världen. Tittar man sen på förövarens debila flin så kommer väl han visa sig vara någon milt utvecklingsstörd med psykiska problem och religiösa grubblerier, typ en äkta patsy.

  • Lite gratis fentanyl kanske, som tack. När vederbörande har gömts undan i någon håla när allting har lagt sig.

   • Oftast är dessa förövare redan kända av statens alla osäkerhetstjänster där de också haft några inledande möten men helt “råkat missa” planeringen av vad som sen hände. Så antingen är de s.k. “säkerhetstjänsterna” helt inkompetenta eller så försöker de hålla civilbefolkningen i schack med spelad inkompetens, men oavsett vilket så har de ändå inget existensberättigande.

  • Japp. Tänkte jag på direkt. Prästen är en “kändis” som kritiserar framför allt Big Pharma. Såklart att de vill ha honom ur vägen.
   Dom har bara hyrt den muslimska förövaren för det ser bättre ut.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *