Internationell frihetsrörelse protesterar 1:a juni mot WHO:s dominerande pandemifördrag

publicerad 1 maj 2024
Sharyl Attkisson, 2019.

Tusentals människor från Europa, USA, Japan, Brasilien, Mexiko, Kanada, Australien och Nya Zeeland planerar att besöka FN den 1 juni 2024 för att förklara sig självständiga från globala institutioner som Världshälsoorganisationen och Världsekonomiskt forum, samtidigt som de firar kulturell och individuell suveränitet.

Den 1:a juni 2024 är sista dagen för Världshälsoförsamlingen då WHO:s medlemsländer ska rösta om det kontroversiella “pandemifördraget” och ändringar i det internationella hälsoreglementet.

Mobiliseringen organiseras av en koalition av grupper och människor som representerar jordbrukare, lastbilschaufförer, företagare, brandmän, räddningspersonal och familjer, och de som “kancellerats” under Covid-19.

Människor runt om i världen står vid ett vägskäl – antingen fortsätter vi att låta globala institutioner kontrollera oss och ta ifrån oss vår suveränitet, eller så bryter vi kedjorna och börjar skapa den värld vi vill ha för våra barn.

“Den ena världen drivs av rädsla och symboliseras av globalister som Bill Gates och Klaus Schwab. Den andra världen är lokal, drivs av ömsesidig respekt och kärlek och symboliseras av mammor, pappor, brandmän och grannar som du litar på” – Dr Andrea Nazarenko, PhD, bästsäljande författare och psykolog

ArcanumSkolan 2024

Talare vid konvergensen kommer att inkludera:

 • Dr Aseem Malhotra, internationellt erkänd kardiolog
 • Dr Kat Lindley, ordförande för Global Health Project och chef för Global Covid Summit
 • Brett Weinstein, evolutionsbiolog och bästsäljande författare
 • Phillip Kruse, allmänt respekterad advokat i världen som arbetar med korruption och bedrägerier
 • Mattias Desmet, erkänd som världens ledande expert på teorin om massbildning som den tillämpas på Covid-19-pandemin
 • Stödjande organisationer inkluderar The Inspired Network, Reinfo Sante Suisse International, Brownstone Institute, Free Humanity, Door to Freedom och Alliance for Natural Health.

Mer information om konvergensen finns på: thegenevaproject.org

 

Text: Sharyl Attkisson |Översättning: NewsVoice

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Jättebra att folk gör motstånd mot nazistisk-bolsjevik tvångsvaccinering. Läste att över 50 Senatorer är emot WHOs vidriga policy med tvångsvaccinering, måste bli dödsstraff för de ansvariga.

 • Svenskar och svenska politiker är bara ynkliga följeslagare, vi gör samma som alla andra och gärna lite mer. Vi får hoppas att frihetsrörelser som denna får stort genomslag för det kan rädda oss alla.

 • Vi är väl många i Sverige som INTE vill gå med på att WHO ska få bestämmanderätt över vår hälsa o yttrandefrihet!!!!! Vi borde väl följa dessa handlingskraftiga länders exempel och åka dit vi också.

  Går det att på något sätt ta reda på hur många människor i Sverige som är FÖR eller EMOT…. WHO’s diktatoriska styre ?

 • meningslöst motstånd då beslutet redan är taget.
  Syftet är att uppnå det som COVID misslyckades med.
  Svenska regeringen och riksdagen står helhjärtat bakom
  denna diktatur.

 • Internationell frihetsrörelse protesterar 1:a juni mot WHO:s dominerande pandemifördrag. Se ovan!

  Är det inte lite försent för Sheryl Attkisson och hennes vänner även om dom är bästsäljande författare eller något annat, att protestera? Men dom kanske nyligen fick kunskap om det dom skall protesetera mot?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *