Forskare: Mänskligheten kan delas upp i en snygg genetisk överklass och en dum underklass

Kulturdebatt

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 13 mars 2024
- Torbjörn Sassersson
Nordic Alien AI-skapare: Tony, AdobeStock
"Nordic Alien"

En artikel, ursprungligen skriven av Tom Gross publicerades 2006 i BBC News, handlar om att mänskligheten kan delas upp i två underarter i framtiden. Den ena underarten består av långa, snygga och intelligenta individer medan den andra underarten utgörs av småväxta teknikberoende idioter.

Evolutionsteoretikern Oliver Curry vid London School of Economics spekulerade i början på 2000-talet i att en genetisk överklass och en fördummad underklass kan växa fram.

Oliver Curry skrev 2006 att den mänskliga rasen år 3000 når sin höjdpunkt innan en nedgång uppstår på grund av teknikberoende. En annan anledning till en “splitt” i den mänskliga evolutionen är att människor skulle bli mer kräsna i valet av sexuella partner.

Den genetiska överklassens ättlingar blir över två meter långa, upp till 120 år gamla, smala, friska och de är attraktiva med symmetriska ansiktsdrag. De är även mer fertila, intelligenta och kreativa.

“Racial differences will be ironed out by interbreeding, producing a uniform race of coffee-coloured people.”

Män kommer att vara atletiska, ha fyrkantigare käkar, djupare röster och stora penisar. Kvinnor kommer att utveckla en slätare och hårlös hud. De kommer att ha stora klara ögon, fina bröst, glansigt hår och jämna ansiktsdrag.

Underklassens människor utvecklas tvärtom till ointelligenta, fula, korta och krumma varelser.

Dr Curry såg teknikberoendet som en stor fara och när artikeln skrevs hade inte ens smartphones med alla sina beroendeframkallande appar sett dagens ljus. Trots det förstod Curry att människan kan få betala ett genetiskt pris för tekniken som ersättare av mänskliga egenskaper. Här faller tanken även på den nya AI-teknologin, som kan utföra intellektuellt och kreativt arbete åt de som inte har förmåga eller drivkraft.

Curry menade att människan kan bli som domesticerade djur på grund av tekniken och att vi kan förlora sociala färdigheter, förmågan till ett rikt känsloliv, upplevelse av kärlek, sympati, tillit och respekt. Människor kan bli mindre kapabla att ta hand om andra och prestera i grupp.

Intaget av processad mat och medicinberoende kan ge hälsoproblem vilket leder till svaga immunsystem, tror Curry.

Med tiden positiva eller negativa beteendemönster i arv från generation till generation. De vitala människorna blir allt mer skilda från de lata. Det sexuella urvalet och kräsenheten skyndar på delningen av människoarten mellan de snygga, vältränade, kompetenta och de fula, lata, teknikberoende.

“Medan vetenskap och teknik har potential att skapa en idealisk livsmiljö för mänskligheten under nästa årtusende, finns det en möjlighet till en monumental genetisk baksmälla under de efterföljande årtusendena på grund av en övertro på teknik som minskar vår naturliga förmåga att motstå sjukdomar, eller vår utvecklade förmåga att komma överens med varandra”, säger Dr Curry.

Professor Curry verkade tidigt ha sett riskerna med transhumanism (chippning), könsbyten, daglig medicinering, mRNA:vacciner (genetisk terapi)  och beroende av smartphones och artificiell intelligens.

 

Källor


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Det finns olika uppfattningar om när den första smartphonen kom, liksom om det var IBM, Motorola, Nokia eller Apple som var först.
    Årtalen varierar från 1994 till 2007.

    Maka söker kaka.
    Lika barn leka bäst.
    Är gamla uttryck för vad forskaren tycker sig sett. Förutom utseende är social status viktiga för hur man väljer partner. Social status, det kan vara i stort sett vad som helst som är åtråvärt i en speciell kontext.

    Curry verkar jaga billiga poäng.

    • Mats, det är också skillnad på hur män och kvinnor söker partner. Kvinnor tenderar att gifta sig uppåt i den fiktiva hierarkin. Spelar ingen roll hur välutbildade och hur höga löner de än har, så väljer dom oftast män över sin egen liga, sällan under. Sedan är det en lätt sak att klaga på ojämlikhet. Tydligast ser man detta på landsbygden.

      Men i dag behöver det inte gälla samhällsplanering eller lön, utan kvinnor konkurrerar med andra kvinnor i föreställningen om hur lyckliga de är med sina män och familjer och nu kan det räcka med en yngre vältränad attraktiv man utan varse sig inkomst eller arbete så länge mannen är kvinnan trogen och naturligtvis matchar henne intellektuellt, är manlig och kunnig på det som förräntas av män på traditionella manliga områden, så att hon kan få känna sig mer kvinnlig. Lyckligast är den kvinna som inte motarbeta sin egen natur och som är stark i sin kvinnliga könsidentitet .

      • När kvinnor under lång tid fått majoriteten av de höga skolbetygen, besatt de flesta högskoleplatserna, gjort karriär i offentlig sektor; då säger det sig självt att det inte finns tillräckligt med attraktiva män att gifta sig med om de vill uppåt i statuskedjan.

        Men något som kvinnorna på ett individuellt plan anser vara status finns då att ta till när den biologiska klockan tickar.

        • Så är det förvisso men det gäller enbart de osäkra, förvirrade och de med ett kulturmarxistiskt anfrätt ideologiskt sinne. Det finns också betydligt mer självständiga och smarta kvinnor som vet att de enbart kan göra karriär med hjälp av alla sociala stödsystem: barnomsorg, bidrag, handledningssamtal, utvecklingssamtal, kvartssamtal och krissamtal på arbetsplatsen. Sedan med alla statliga och kommunala stimulansbidrag går det lätt; sitta i möten, skriva utredningar, göra förstudier (delta i flera möten) dokumentera och få erforderlig hjälp av lobbyister, marknadsförare, reklamare, copywriters. Deltaga i konferenser, på kongresser, tala på mässor och skriva papper, papper och mer papper som ingen läser.
          Ta bort allt det där och konkurrera på samma villkor så får du se vad som händer.

  • Citat från artikeln:

    “Evolutionsteoretikern Oliver Curry vid London School of Economics spekulerade i början på 2000-talet i att en genetisk överklass och en fördummad underklass kan växa fram.”

    Allt är relativt och perspektivet är ofta avgörande, så om en totalt fördummad så kallad överklass, som blivit en “del av gänget” främst genom att främst i bildlig bemärkelse prostituera och zombiefiera sig, skulle få lite genetisk hjälp att röra om i röran. så skulle de kanske själva uppleva det som att de skulle bli överlägsna andra.

    Och när man iakttar en prostituerad politiker i debatt med en ärlig och klartänkt person framstår den förstnämnde som en självkörande bil som löper amok och som har förlorat både förmågan att styra och bromsa, utan bara tutande kör på i samma riktning och samma fart oavsett hur kurvig vägen blir efter raksträckan, så nog kan de beröva lite Beteende-Botox-hjälp!

  • BBC och Natural Rewiev, två sodom och gomorra blaskor utan att mena nåt bibliskt i det hela, utan enbart sjukt.
    Bara se på vår adel hur dom ser ut och beter sej.

  • Rättelse!

    Den som ser det vackra i det fula har bättre ögon än den
    som ser det enbart i det sköna, ty den förre förmår se genom skalet.

    Blev lite fel igen, och jag ber om ursäkt.

  • Så är det redan nu: de snygga ovaccinerade männen är och kommer att förbli atletiska, få ännu kraftigare fyrkantigare käkar, djupare röster och ännu större penisar. De vackra ovaccinerade kvinnor kommer att utveckla ännu slätare och ännu hårlösare hud. De kommer att ha ännu stora klarare ögon, fina, fina bröst och behålla sitt glansigt hår och jämna ansiktsdrag, till skillnad från den vaccinerade fula underklassens människor som utvecklas tvärtom till ointelligenta, fula, korta och krumma varelser.

  • Hela HBTQ-rörelsen är en global förberedelse på att göra alla barn från 3 år (samma ålder som i vaccinationsprogrammen) framtida kunder för läkemedels- och biotech-industrin. Nästa generation föräldrar kommer eventuellt aldrig att få behålla sina nyfödda barn efter födseln om de inte följer deras agenda.

  • var det inte en kinesisk undersökning tidigare i veckan som påstod att högre IQ också innebar mindre penis.det skulle stämma med min förutfattade mening att dom flesta stora och kraftiga män är dummare.

  • Ett tusen år tidigare är nedgången redan här med en teknikberoende underklass av smartphonezombies som inte ens har en normalintelligent gång. Sen är det inte alla som behöver genförstärka utrustningen. Men när man väl tänker på det så är det faktiskt en aura av “little dick energy” över hela den s.k. “eliten”. Tråkigt bara att de tar ut den frustrationen på oss.

  • Om mänskligheten fortsätter vägen vi går nu så kommer det bli en förintelse likt syndafloden långt innan år 3000.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *