WHO kan få besluta om att låta injicera dig och dina barn med experimentella genvacciner

Generaldirektören för WHO kan få diktatoriska befogenheter i maj 2023. WHO kan påtvinga dig medicinska undersökningar och tvångsvaccinering. WHO får då även avgöra vad som är desinformation och därigenom sätts den svenska tryckfriheten ur spel.

Margareta Skantze är frilansande dramatiker, regissör och föreläsare med ett tjugoårigt förflutet vid Sveriges Radio som producent av kulturprogram. Sedan år 1979 är hon bosatt i Karlskrona i Blekinge.
publicerad 9 maj 2023
- Margareta Skantze
Tedros A. Ghebreyesus
WHO:s generaldirektör Tedros A. Ghebreyesus.

Vid World Health Assembly den 21–30 maj 2023 kommer WHO:s medlemsländer att ta beslut om dessa ska låta WHO styra över nationernas hälsobeslut åt sina befolkningar.  Margareta Skantze varnar i denna opinionsartikel för konsekvenserna.

Ett varningens ord till dig som ska deltaga vid World Health Assembly den 21–30 maj 2023 i Genève och fatta beslut om de föreslagna förändringarna av International Health Regulations det juridiska styrdokumentet för WHO, avsett att träda i kraft i maj 2024.

  • Har du förstått vad dessa förändringar innebär?
  • Har du förstått att WHO:s uppdrag ska övergå från att vara rådgivande till att bli ett överstatligt organ med rättsligt bindande direktiv i 196 länder?
  • Har du förstått att generaldirektören för WHO, utan hörande av experter, får mandat att på egen hand utropa ett så kallat internationellt nödläge och att detta ger generaldirektören Tedros Ghebreyesus diktatoriska befogenheter? Det till och med räcker med hotet av ett kommande nödläge för att dessa befogenheter ska gälla.
  • Är du beredd att med din röst ge WHO mandat att tvinga Sverige att ge ”nödvändigt bistånd, såväl ekonomiskt som materiellt” åt andra länder och organisationer?
  • Är du beredd att med din röst ge WHO mandat att påtvinga alla svenska medborgare medicinska undersökningar och vaccin?
  • Är du beredd att med din röst ge WHO mandat att definiera och förbjuda vad WHO anser vara desinformation och därigenom sätta den svenska tryckfrihetsförordningen, världens äldsta, ur spel?

Ovanstående utgör bara ett axplock av de många föreslagna förändringarna som kommer att ge WHO möjligheten att skapa en världsomspännande hälsodiktatur.

Vet du att WHO till åttio procent finansieras av läkemedelsbolagen och diverse organisationer med ekonomiska intressen i den sanslöst lönsamma vaccinbranschen?

Om du ställer dig bakom de föreslagna förändringarna innebär det att du är villig att åsidosätta Sveriges grundlagsstadgade fri- och rättigheter och att avtvinga svenska medborgare rätten till sin egen kropp, så som den definieras i Helsingforsdeklarationen. Är du verkligen beredd att axla detta oerhörda ansvar inför oss svenskar som lever nu och inför kommande generationer?


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq