CNN-insider: Efter covidkampanjen ska en imaginär klimatkris skrämma alla

CNN:s tekniska direktör Charlie Chester råkade avslöja i en dold Projekt Veritas-inspelning i april 2021.

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 28 september 2023
- Torbjörn Sassersson
Charlie Chester, tidigare teknisk direktör på CNN
Charlie Chester, tidigare teknisk direktör på CNN.

CNN:s tekniska direktör Charlie Chester råkade avslöja i en dold Projekt Veritas-inspelning i april 2021 att efter covidkampanjen ska en imaginär klimatkris skrämma alla till lydnad, och den kampanjen kan hållas vid liv längre än covidkrisen.

Project Veritas avslöjande, då under ledning av grundaren James O’Keefe, har åter blivit ett aktuellt samtalsämne i sociala medier med anledning av massmediernas skriverier och rapportering om en allvarlig och eskalerande klimatkris.

Många frågar sig om Charlie Chesters prognos de facto nu realiseras.

Chester säger under en falsk Tinder-date med en Veritas-journalist att:

“När allmänheten inte längre är rädd för covid kommer klimatförändringar att stå i centrum som den nya imaginära boogeymannen att skrämma alla till underkastelse med”.

“De har redan meddelat på vårt kontor att när allmänheten är öppen för det kommer vi att börja fokusera främst på klimatet” … “Det finns ett definitivt slut på pandemin. Den kommer att avta till en punkt där den inte längre är ett problem. Klimatfrågan kommer att ta flera år så de kommer förmodligen att kunna mjölka den ganska länge” … “Var beredda, det kommer.”

Idag hösten 2023, två och ett halvt år senare, verkar vi se detta spela ut i massmedia.


Källa


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Klimatet styrs av planeterna, solfläckar, natt och dag genom jordens rotation, 24 timmar, årstiderna av jordens rotation runt solen 12 månader, och av Milankovitch Orbital Cycles, att jorden omkring vart hundratusende år kommer närmare solen och då värms jorden upp. Det har inget med koldioxid att göra.

    —South Island-[Nyzeeland] type forests flourished near South Pole 90 million years ago, study shows
    https://www.stuff.co.nz/environment/climate-news/120787344/south-islandtype-forests-flourished-near-south-pole-90-million-years-ago-study-shows
    —Secrets of Antarctica’s fossilised forests
    https://www.bbc.com/news/science-environment-12378934

  • Hela covid och klimatkris styrs av globala maktstrukturer- allt för att kuva den lilla människan till tystnad och lydnad. Makte eliten vill kunna styra allting utan ifrågasättande. ett fåtal individer vill styra den stora massan. deen stora massan skall inte äga någonting och ändå vara glada och nöjda! WEF:s Agenda 2030!

  • Inse att det INTE råder någon som helst klimatkris på jorden. Klimatet är sakta på väg mot nästa glacial, som kommer om högst 5000 år, ev något försenat. Alla processer som genererar ett klimat är cykliska och då blir det ibland lite varmare och detta övergår sedan i lite mer kyla (än tidigare), som avlöses av mer värme (men något mindre än tidigare) och så blir det kyla igen . . . o s v, i ca 60-årsperioder!

    Allt klimat beror av Solens effekter samt allmän strålning från Universum.

    Vad mänskligheten måste göra lika bra som hittills är att anpassa sig. Att inte förröda jordens natur med gifter och skräp. T ex är det idiotiskt att använda material, som med vindslipning producerar nanoplaster, vilka efter 75 år numera finns minst EN i varje levande cell. Vad kan detta göra i vårt DNA+

    • Den globala uppvärmningen pågår så som klimatvetenskapen har kommit fram till. Du Roland S uttrycker bara dina helt ounderbyggda känslor.
      Och det gör du med visst stöd av globalisterna för dom vill att det ska råda förvirring.
      Ty förvirringen och splittringen förlamar oss från att ta till vara våra gemensamma intressen.
      Dessa intressen innebär inte att vi ska stämma in i domedagsprofeternas larmande utan innebär att vi ska hålla oss informerade och planera vad som behöver göras och i vilken takt.
      Ingen panik alltså men heller inte ett sånt önsketänkande som gör att vi alltför länge låter bli att tänka igenom hur det ska åtgärdas på sikt.
      Genom att önsketänka blir man också lat och låter bli att få fram lösningar.
      Såna lösningar kan även innebära gynnsam utveckling för övrigt.

  • Med den infiltration som makten bakom makten ägnar sig åt, så ställer jag mig skeptiskt den nuvarande hysterin, oavsett vad Hr Grafström tycker. Det finns andra skeenden i det stora perspektivet som man undanhåller. Allt för att skapa hysteri, underkastelse.
    Jorden ör ett litet gruskorn i evigheten. Det som sker här har ingen signifikans i det stora hela.
    Men det som sker, visar på ett maktmissbruk av enorma dimensioner. Sök det och du kommer att få en skräckupplevelse som får skräckfilmer att verka som ljumma vårdagar.

  • Om inga tekniska innovationer förändrar utvecklingen och civilisationens beteende förblir detsamma är en tänkbar utveckling att det blir 10-15 grader varmare om 200 år (jag har uppskattat det ur webbinformationer)
    Men för många som lever nu kommer det inte att bli kritiskt.
    Isen smälter inte så fort så havsnivåns maximala +60m inträffar senare
    En som har bra koll:
    https://rogerboyd.substack.com/p/some-climate-science

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *