Alexander Bard – “Vi är på väg in i 50 år av mörker” och här är några lösningar

Torbjorn Sassersson is the founder of NewsVoice.se a news and debate channel that started in 2011. Sassersson (bachelor of science) has worked within media since 1995.
publicerad 17 februari 2024
- T. Sassersson
Alexander Bard
Alexander Bard
ArcanumSkolan

Navid Modiri intervjuar Alexander Bard, som varnar för att vi har 50 år av mörker framför oss. En huvudsaklig orsak är att den centrala filosofin i väst tagits över av Rousseaus tänkande där det känslomässiga, relativistiska och impulsiva tagit över allt från media, politik och familj till arbetsplatser.

Alexander Bard presenterar några kärnfulla lösningar för att komma till rätta med samhällskaoset, lynchmobbarna och dekadensen i västvärlden. En av dem är kunskap.

 

Navid Modiri inleder intervjun med att återge ett tweet som fick Alexander Bard att hamna i en hatstorm i juni 2020:

“If black lives want to matter, then black lives get their fucking shit together, study hard, go to work, make their own money instead of depend on welfare, stop lying, get out of prison, and become heroes instead of self-appointed victims for the world to laugh at. That matters!”

Modiri berättar att han fick flera meddelanden och varningar i över ett halvår om att han måste ta avstånd från Alexander Bard. Bards argumentation under intervjun förklarar orsakerna.

Bard tror att vi har 50 år av mörker framför oss och det fortsätter denna sommar med kaos i Europa och Nordamerika. Det handlar om en kollision mellan manliga och kvinnliga härskartekniker, där det senare idag blivit mittfåran.

 

Relaterat och källa

ArcanumSkolan

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Sluta med det monetära systemet och börja hjälpas åt på global nivå.
    Detta gillar inte maktens folk. så folket får lida. Det finns ingen annan väg
    ut än eliminera det monetära systemet. Det bygger på godtycke och rp makt.
    Vill ha det så, fortsätt. Om inte, gör nåt åt saken!

  • Tes1:
    Allt som gör att väst är i ett dåligt tillstånd går tillbaka på att USA med sin sedelpress har mutat korrumperat och hotat sina vasaller så att det är USA som är den egentliga aktören.

    Tes2:
    Sympatiska amerikaner tillåts komma med USA-kritik för att USA, som alltså enligt Tes1 är den verkliga förövaren, i stället ska framstå som ett bättre alternativ

    Syntes:USA har förberett Europas förstörelse och genomför den med hjälp av sina naiva groupies.
    USA i olika skepnader skuggboxas mot sig själv.

    Men är det då inte några andra globaliserare som ligger bakom?
    Motfråga:Tillåts de något alternativ?

    Saken är den att både Ryssland och Kina och BRICS har större potential för tillväxt med hjälp av flit och mindre extravaganta löner än som är fallet med det parasitära lögnimperiet.
    Genom sedelpressen och lögnmedier har de kunnat låta vetenskapen gå i kvav utan att frukta konsekvenserna. Man bara brer på med mer lögner.
    En sån kultur har ingen potential till något annat än kaos.

  • En kul och lärorik intervju!! Alex satte ord på sådant jag sett i tiden, men inte kunde verbalisera.
    Snyggt jobbat Alexander.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *