Kontroversiell forskning: Luftburet vaccin och inhalering av mRNA via aerosol

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 12 mars 2024
- NewsVoice redaktion
Överlever restaurangbranschen coronakrisen 2021? Licens: Shutterstock.com

Forskning på luftburet vaccin och lipidnanopartiklar i aerosol kan effektivt användas för av mRNA-behandling genom inhalering av mRNA.

Forskare vid University of Sidney konstaterar att budbärar-RNA (mRNA) som kodar för spikproteinet i coronaviruset SARS-CoV-2 och kan levereras med lipidnanopartiklar (LNP) i formen av aerosol.

De skriver även att mRNA-läkemedel kan användas för att behandla eller förebygga cystisk fibros, lungcancer, astma och andra lungsjukdomar.

De tror att det mest säkra och effektiva sättet att administrera LNP-inkapslat mRNA till lungorna är via inandning (nebuliserade aerosoler) eftersom det maximerar koncentrationen av läkemedlet.

I Nature Biomedical Engineering beskriver James Dahlman, Philip Santangelo och hans kollegor en screeningmetod för optimering av LNP:er så att mRNA kan levereras till lungorna.

Forskarna studerar nu hur en nebulisator teknisk ska byggas så att nanopartiklarna inte förstörs vid den aerosolbildande processen i nebulisatorn.

Luftburet vaccin

I en annan studie på möss har forskare från Yale University utvecklat polymera nanopartiklar för att kapsla in budbärar-RNA (mRNA) och omvandla det till en inhalerbar form för direktleverans till lungorna tex luftburet vaccin.

Forskarna skriver att förmågan att effektivt leverera mRNA till lungorna kan användas för vaccinutveckling och genterapi.

Kritiker menar att denna aerosolteknik eller luftburet vaccin kan medföra att mRNA med genterapeutiska egenskaper kan leda till att människor medicineras på offentliga platser via luften, och utan deras samtycke, mot tex Covid-19 eller andra sjukdomar.

The Exposé:

“Genom att släppa ut vaccinet i luften behöver man inte injicera varje person individuellt – vilket inte bara är tidskrävande utan också svårt om en person motsätter sig sprutan. Detta är inte fallet med ett luftburet vaccin, som kan släppas ut i luften utan samtycke eller ens allmänhetens vetskap.”

 

Källa och relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Får påminna om att alla covidvarianter är labbtillverkade, inte resultater av naturliga mutationer.

    https://thehighwire.com/editorial/japanese-scientists-find-indisputable-evidence-that-all-covid-variants-are-man-made/

    Så först tillverkar man och sprider ut ett fleratal virus.

    Sedan presenteras lösningen, ett nytt otestat vaccin, som varken hindrar folk att bli sittade, ej heller stoppar spridningen.

    Och det fantastiska är att ingen är ansvarig, varken för dödsfallen av virus och ej heller dödsfallen och skadorna av det påstådda vaccinet.

    Tänk om jag själv skulle knåpa ihop lite dödligt virus och släppa ut, någon miljon människor skulle dö av det, skulle då ingen bry sig om det då heller?

  • Covid mRNA-preparat ÄR ett biologiskt stridsmedel. Varför skickade Faucci stamcellerna med ca 300 miljoner dollar till lab i Kina?
    Är det så FN avser genomföra agenda 2030?

  • Det behöver nog vara en viss koncentration i luften för att giftet ska bita och de har knappast “vaccin” nog för att fylla hela jordens atmosfär. Kanske de kommer upprätta “vaccin”-gaskamrar på offentliga platser för det blir ju lite arbetsamt att springa runt och spreja alla i ansiktet. Men i den medicinska delen av Agenda 2030 står det specifikt att ingen ska lämnas på efterkälken, så de måste väl prova sig fram eftersom inte alla ställer upp frivilligt.

    • undvik köpcentra där mRNA blandas med dofter som gör att du inte misstänker nåt.
      Handla i småbutiker.

  • Yale Univerity är ju också sätet för USAs hemliga orden Skull and Bones vars princip bla innefattar att frambringa en världsregering genom att först skapa och spela ut extremism i form av parvis oförenliga motståndare tills mänskligheten begär att de som i själva verket är problemets upphov ska ta över för att fred ska uppstå.
    Genom sina alltmer påträngande medicinska experiment söker US/UK kanske locka fram våldsamt uppror mot själva vetenskapens utövare.
    Och jag tror att oligarkin vill få oss att bli fiender med det vetenskapliga etablissemanget. Och det är verkligen svårt att känna någon sympati för forskare som medverkar med detta. De är kanske okunniga för den medicinska vetenskapen år i kris. Oligarkin tjänar mer pengar på dålig vetenskap än på hälsa. Så det är inte självklart att alla forskare vet vad de gör.
    Men det är från det vetenskapliga etablissemanget, deras egna experter, som den viktigaste kritiken mot i stort sett alla storskaliga vaccinexperiment härrör.
    Det är viktigt för oligarkin att kunniga kritiska röster ska tystna.
    Det känns som om oligarkin hoppas på att det ska uppstå hot mot forskare.

    US/UK har ju parallellt med Skull and Bones ett annat ännu mäktigare nätverk med liknande agenda och med liknande inställning till vacciner.
    Alla nationalstater är splittrade i höger och vänster och det är ingen slump utan planerat så av US/UK. Vänster erkänner ibland att Hitler finansierades av US/UK men vill inte kännas vid att de parallellt hade finansierat kommunismen
    De ideologiska skygglapparna försvagar möjligheter till motstånd och att enas om vem som är fienden. Och försvagar viljan att försvara nationalstaten.

  • Detta måste klassas som biologisk krigsföring mot alla samhällsmedborgare,
    under skenbar välvilja ge oss trygghet från sjukdom spraya offentliga miljöer med nyuvecklad produkt, den genförändrade Aerosol-Mrna, ingen kommer kunna protestera, bara andas in.
    Betänk…
    Dessutom snart, våra regeringar överlåter detta till WHO att godtyckligt fatta beslut vad som är pandemi och påföra tvingande åtgärder..
    Ett sådant projekt luktar the World Economic Forums tankesmedja lång väg.
    Även att Nobelkommittén tubbades sannolikt höja Mrna-metodens skamfilade status, utdela vetenskapligt forskarpris

    När jag läste NewsVoice artikel ovan drog jag mi till minnes ett otäckt fall i offentlig miljö.

    ”För 23 år sedan genomförde domedagssekten Aum Shinrikyo en av de dödligaste attackerna i Japans historia – och förgiftade Tokyos tunnelbana mitt under rusningstrafik.
    13 personer dog och tusentals skadades.
    Nu har sektledaren Shoko Asahara och sex medlemmar avrättats.” (AB)

  • Ena dagen så vill eliten ta död på 90% av jordens befolkning. Nu påstår dom att de skall rädda jordens befolkning!
    Det klingar illa från början till slut. Det räcker med att vi har tvångsbeskattning.
    Min känsla är att de vill ta död på våran tallkottkörtel.för att stänga tredje ögat (Andligheten)
    Hoppas att jag har fel!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *