Vi tänker inte acceptera WHO:s planerade världsordning

Christer Nilsson - Foto: Johan ArvidssonChrister Nilsson (1941-) är historiker och författare (6 böcker), ledarskribent och recensent av facklitteratur. Han har skrivit för Läkartidningen, Axess, Ale - Historisk tidskrift, Finsk tidskrift, Expressen, Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad, Östgötacorren, Borås tidning och NewsVoice.
publicerad 18 mars 2024
- Christer Nilsson
Covid-19-bubbla
Covid-19-bubblan

Med förskräckelse minns vi coronapandemins vedervärdigheter 2020-2022 på både nationell och global nivå. Restriktioner och inskränkningar. Många totalt omotiverade. Protester slogs ner med våld.

Regeringar och folkhälsomyndigheter, FHM, föll till föga för WHO:s alla påbud och förbud. Medier trummade ut dessa budskap som skapade förvirring och rädsla hos människor.

I Kina fick man inte ens vistas ute. I Frankrike fick gifta par inte gå ut tillsammans för att handla mat. Höga böter väntade den som bröt mot reglerna. I Spanien krävdes munskydd för den som åkte ensam i bilen och alla barn måste använda munskydd på dagis och i skolan.

I Sverige fick en familj på fyra personer inte sitta vid samma bord i caféerna. Listan på övergrepp kan göras lång. Paniken låg hela tiden på lur hos människor och myndigheter.

mRNA-vaccinerna var nödgodkända och hade inte genomgått ovillkorlig klinisk prövning; nu i efterhand vet vi att de inte var säkra; vaccinerade människor smittade andra och blev själva smittade, ofta blev de som tagit flest sprutor de som lättast insjuknade i covid. PCR-teknikens skapare dr Kary Mullis fick Nobelpriset 1993.

Med eftertryck betonade han att PCR var olämpligt och missvisande för att fastställa en infektion, eftersom testet inte kan skilja på levande och döda virus som redan är bekämpade med immunförsvaret. Vilket i sin tur ledde till enorma mängder av falska positiva provsvar och veckolånga isoleringar i hemmen.

Trots detta köpte Sverige in PCR-tester för svindlande 26 miljarder kronor. Redan den 21 juli 2020 skrev FHM: ”Vägledning om kriterier för bedömning av smittfrihet vid covid-19”:

”Jämförelse av resultat med PCR detektion av virus och virusodling visar att PCR inte kan avgöra om en individ är smittad eller smittsam eftersom PCR påvisar även RNA från icke infektiösa virus. PCR skall undvikas och man får i stället använda kliniska kriterier samt tid för insjuknandet”.

Men masstestning påbjöds ändå av S-regeringen och säkerställdes genom att belöna regionerna som till en början fick 1 500 kronor för varje genomfört test. Om inte detta var ett gigantiskt lurendrejeri, vad var det då?

I maj 2024 kommer Världshälsoorganisationen, WHO, att försöka genomdriva ett nytt pandemifördrag vilket skulle ge WHO diktatoriska befogenheter och fria händer att stänga ned en hel värld eller region och utlysa en pandemi för vilket ynkligt influensavirus som helst.

Det betyder i praktiken att WHO genom myndigheterna kan: tvinga medborgarna att bära ansiktsmask, beordra karantän, införa vaccinpass, stänga skolor och arbetsplatser, förbjuda resor, sammankomster och publika evenemang som sport, teater, konserter, bio och restaurangbesök.

Med andra ord: vi skulle vara tillbaka på ruta ett igen från förra pandemin. Då är det dags att fråga vår socialminister Jakob Forssmed hur han ska kunna skydda Sveriges befolkning mot WHO:s planerade övergrepp när han som ende europé (bland 12 kommissionärer) samtidigt har tagit emot ett prestigeuppdrag från samma organisation – Att utreda ensamheten i världen.

Då är det också dags för oss alla drabbade att ta ett steg framåt: Aldrig mera. Vi tänker inte acceptera WHO:s nya planerade världsordning.

 

Text: Christer Nilsson, medicinhistoriker, författare


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Enda säkra sättet att visa globalisterna att man inte tänker ge sig är att beväpna sig och försöka gå samman med andra som gör likadant.Man bör då också vid behov offentligt deklarera att man beväpnat sig för att man genomskådat vad globalisterna och deras lakejer håller på med.Det blir ju övertydligt att politikerna i Sverige styrs av World Economic Forum när t.ex Jakob Forssmed uttalar sig i TV om hur braaaa covid “vaccinen” är.
    Han har säkert varit ofta hos World Economic Forum på ön Davos för att slicka globalist röv,den lille lakejen.

  • Verkar ändå som den breda allmänheten totalt glömt den i tiden så avlägsna “pandemin”. De har ju inte ens greppat att inflationen är ett direkt resultat av ett sinnessjukt spenderande av ekonomiskt djävla förkylningsstöd till privatpersoner och företag.

    Men nu är allting “normalt” igen och livet tuffar på precis som innan med melodifestivaler, TV-sport och all annan hjärndödande verklighetsflykt. Vi som aldrig glömmer är en oinjicerad minoritet som får hålla oss undan nästa gång den stora köttmassan återigen börjar skena i panik.

  • Det finns en artikel i NY Times från 2007. Där de skriver om hur användandet av PCR eller P.C.R. testet ledde till tron på en epidemi i kikhosta som i själva fallet aldrig ägde rum “Faith In Quick Test Leads to Epidemic That Wasn’t”:
    https://www.nytimes.com/2007/01/22/health/22whoop.html

    Artikeln har tyvärr lagts bakom betalvägg sen jag läste den men den finns också här:
    https://www.bleadon.org.uk/media/other/24400/FaithinQuickTestLeadstoEpidemicThatWasnt-TheNewYorkTimes.pdf

  • Självklart är det oerhört viktigt att filantroper som Bill Gates finansierar WHO. För vad skulle världen göra utan en välgörenhetskonsortium som bestämmer över våra liv och hälsa?

    Förhoppningsvis kommer vi alla att tacka våra lyckliga stjärnor för att ha en sådan räddare i nöden. Tack, Bill Gates, för att du gör oss alla till dina gäldenärer i kampen för vår egen överlevnad.

  • Svenskarna kommer att älska det nya pandemi-avtalet, tryggt. Jag hör redan positiva röster som anser riktade energivapen kan vara bättre än vad polisen har idag, och att det behövs mer övervakning etc.
    Amerikanska soldater lär också vara populärt, bland de som gillade Metoo bl a.
    Nu öppnar sig fler chanser för dem, men det lär inte stå i D.N. denna gången hur det gick.

    • Ha, bra kommentar. Ja det är ju samma design/-ers bakom who- och dca-kuppen, som triumfade igenom fed-‘avtalet’ 1913 och det vet vi efter 111 år hur det gick; 80% tror fortfarande att pengar växer på träd (och att ‘c19’vaccs räddar liv). Har aldrig funnits så många ovetandes, relaterat till hur mycket fri information som finns. Hur många av de 80% vet vad altmedier är för något.. All okunskap kan utan vidare betackas monopolisterna.

  • PCR-teknikens skapare dr Kary Mullis var hälsokostare och sportutövare därför var det mycket oväntat för världen att han plötsligt dog i påstådd “lunginflammation” hösten 2019, alldeles innan Event 201 sattes igång, övningen som var som en generalrepetition inför “Corona-pandemin”.

    Så här skrev World Economic Forum om Event 201:

    “Övningen kommer att sammanföra företag, regering, säkerhetspersonal och folkhälsoledare för att ta itu med ett hypotetiskt globalt pandemiscenario. Den kommer också att innehålla en virtuell upplevelse live från 08.50 – 12.30 EDT för att engagera intressenter över hela världen och medlemmar av allmänheten i ett meningsfullt samtal om svåra politiska val på hög nivå som kan uppstå mitt i en allvarlig pandemi.”
    https://www.weforum.org/press/2019/10/live-simulation-exercise-to-prepare-public-and-private-leaders-for-pandemic-response/

    En viktig förutsättning för att kunna använda sig av PCR-tester för att påstå sig ha ett tillförlitligt diagnostiseringsverktyg var naturligtvis att ingen Kary Mullis längre fanns där för att dementera det.

  • WHO vill också ha befogenhet för obligatorisk vaccinering. Kan bara tala för mig själv, men om någon kom med mRNA “vaccin” för att injicera mig skulle jag ta det som mordförsök och agera därefter, läs som våldsamt självförsvar.

    Våra “ledare” vet att det skulle leda till fullskalig revolution då covidbluffen blivit avslöjad. Deras lösning är att det nu finns mRNA som areosol, de bara sprutar in det i ventilationsanläggningar i köpcentra mm så snart WHO fått befogenhet. Snart i ett köpcentra nära dig, tänk på det…SKRÄMMANDE.

    • Tja, låt oss ta Sverige som exempel: För ettusen år sedan pågick en huggsexa överallt om makten i de nordiak länderna. Det var ständiga krig, där krigsherrar och adel rövade och våldtog fritt. Birger Jarls fraktion segrade. Därefter införde han och hans son Magnus Birgersson lagskydd mot de värsta röverierna.

      Kung Magnus’ söner råkade i konflikt med varandra, vilket återigen splittrade landet och huggsexan om makten återkom. Aristokratin skapade därför en union, Kalmarunionen, som gav någorlunda fred i över etthundra år.

      Sedan tog Handelshuset Hansans agent, Gustav Eriksson Vasa, makten med hjälp av tyska legosoldater, bröt Sverige ut ur unionen och började kraftigt att minska äganderätten till jordbruks- och skogsmark. Den svenska staten byggdes sedan kraftigt på under Vasa-ättens nästan trehundra år långa diktatur och befolkningen hölls på svältgränsen.
      Vasaiterna hade grandiosa stormaktsambitioner, som gjorde att landet befann sig i ständiga krig, som utarmade landet fullständigt.

      Därefter tog frimurarna makten över landet och satte den franske frimurar-marskalken Jean-Baptiste Bernadotte på tronen. Under frimurarväldet sedan dess – i tvåhundra år – har svenskarna alltmer avhänts sin äganderätt, dock så försåtligt, så att allmogen inte skulle förstå hur livegna de faktiskt är.

      Så makten över “LIV och EGENDOM” har inte fredligt överlåtits till “politikerna”. Den togs med svärdets hjälp och genom omfattande bedrägeri – ett bedrägeri som i våra dagar blivit allt fräckare och osminkat.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *