Ett mycket långt krig mot ryssarna – Kursk är bara början

Kommentar

publicerad Igår 7:00
- Kristoffer Hell
Med världskriget i farstun - Kursk bara början
Med världskriget i farstun - Kursk bara början.

Svenska politiker verkar helt ha missat att Sverige, efter att fortsätta att praktiskt stödja Zelenskyregimen i Kiev efter att dess militär anfallit Ryssland, nu befinner sig i ett hett och långt krig mot Moskva. Sverige gör det som NATO-medlem under ledning av USA.

Efter anfallet mot Kursk har Moskva signalerat att förhandlingsfred rörande konflikten i Ukraina blivit omöjlig och att kriget kommer nu att avgöras på slagfältet, men vilket slagfält?

Den ryska statsledningen verkar fortfarande inte vilja låta sig provoceras till överreaktioner.

En uppfattning som dock cirkulerar inom ryska förband – liksom i det civila samhället – är att kriget inte kommer att vara över förrän Väst, i ruinerna på ett sönderbombat Washington i Nordamerika, undertecknar sin villkorslösa kapitulation i ett krig som bara ännu börjat.

Utdrag ur en intervju med en rysk fältkirurg ur den ryska online-tidningen Tsargrad:

”Detta krig är mycket stort och Kursk är bara början. Om vi besegrar nazisterna på det angränsande territoriet, kommer de att hetsa finnarna, japanerna, balterna och moldaverna mot oss, och så vidare i all oändlighet.

Inga suveräna stater synes vara möjliga längs våra gränser. Antingen är de en del av den Ryska Federationen, eller så förvandlas de till ryssfientliga enklaver stödda av USA.

Det enda sättet att avsluta kriget är att underteckna akten om villkorslös kapitulation i Washingtons ruiner”.

 

Referens


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq