I dagens värld bombarderas vi av information om hälsosam mat, men samtidigt lider vi av mer cancer och fetma än någonsin. En anledning är att vi äter för mycket billig och färdiglagad mat som ofta är fattig på näring.
I det här avsnittet rekommenderar Ty Bollinger vad vi bör äta för att förebygga och behandla cancer. Hemligheten är en blandning av bra mat, näring och kosttillskott anser Bollinger och de sakkunniga han intervjuat.
Utdrag från filmen:
10:50 – Could cervical cancer be nothing more than
a nutritional deficiency disease?13:23 – Is the Food Pyramid for the Standard American
Diet (SAD) really upside down?33:40 – Learn the difference between ”good” and ”bad”
salt and how ”good salt” is essential for proper functioning
of the immune system and hormones39:30 – Discover what type of water acts as an antioxidant
to your body51:51 – Learn why there are more anti-cancer compounds
in a whole food diet than in your local oncology center
Dokumentärserien: Del 1 | Del 2 | Del 3 | Del 4 | Del 5 | Del 6 | Del 7 | Del 8 | Del 9 | Del 10 | Del 11