14 KOMMENTARER

 1. Vi måste göra allt för att lyfta fram denna bok och sitt sanna innehåll. Hur kan vi få media att berätta?

 2. Maila länken till denna artkel till journalister och redaktioner, läkare, sjuksyrror, vårdcentraler, forskare.

 3. En gammal fiskare från västkusten tog med sej en familj från stan ut på en båttur. När de skulle hem blev det höga vågor och där fanns många farliga skär och grynnor under vattenytan. När kvinnan såg detta frågade hon förskräckt fiskaren: Hur vet du var du ska köra? Fiskaren svarade lugnt: Det vet jag inte.. Men jag vet var alla farliga grynnor finns.

  Sensmoralen: Den som vet vad som är farligt undviker enkelt skadan.

 4. Media är också en del av samma organiserade brottslighet som läkemedelsindustrin.

  Deras uppgift är att missleda så att allting ska rulla på i samma hjulspår. Media är ett mycket större problem än sjukdomsindustrin. I stort sett all media i Sverige kontrolleras av Bonnier och Hjörne. Så vi får ingenting reda på, allt det viktiga som borde tas fram och lyftas upp hålls medvetet borta från allmännheten.

  Aftonbladet, som ju ska vara vänster-tidning ägs till stor del av de värsta av alla internationella bankirer: Rothschilds.

  Svensk media, samt alla politiska partier, lyder under den INTERNATIONELLA maffian, idag kallad ”globalisterna”. Deras mål är att snarast förstöra europas självständiga nationer och införa central världsregering (Trotskij-liknande kommunistdiktatur med sej själva som bossar). Sovjetunionen var ett experiment.

  De enda som antagligen kan hindra eller bromsa dem är Ryssland. Därför ljuger och hetsar alla svenska media frenetiskt mot Ryssland var enda dag sedan flera år.

  Försök hitta en ärlig rikstidning:
  http://www.fria.nu/extern/artikelbilagor/Mediekartan2013.pdf

 5. Ja man kan ju verkligen undra varför media så ofta ignorerar sådana här nyheter.
  Jag menar…det denna inom forskarkretsar mycket ansedde man presenterar är ju minst sagt mycket viktig information för oss alla.

 6. Det är problemet idag. I stor del litar de flesta på läkemedelsbolaget eller läkemedelsverket efter deras befattnings grad av utbildning och forskning. Så långt dom kan nå nära sanningen och sedan manipulera lättaste sätt.

  Upplever ofta att man når fram till väggen när sanningen mörkläggs. Vart är sanningen/bevisen? Väldigt svårt.

  Idag hade jag konflikt med en vän och han tror stenhårt på vetenskapligt och det har han rätt i. Vetenskapligt är en källa man utfört. Men svårt för oss att veta vad som är rätt och inte.
  Istället ser jag på helheten idag, det sker ju mycket korruption. Inte svårt att se parallellt, Nato+Frihandelsavtalet+GMO Monsanto+kemikalier utskriven på medicin+stor reklam om cocacola och alla andra sötningsmedel.

  Ironin med läkemedelsbolaget som ogillar dessa kriminella som knarpar benso men dom på Läkemedelsbolaget är själva maffian.

 7. Vetenskapsmännen är vår tids spåkärringar. De kan inte producera tillförlitliga svar annat än i speciella situationer. Därför att vetenskap bygger på logik. Logik fungerar inte om viktiga pusselbitar saknas. Världen är komplex. Detta löser våra moderna spåkärringar med att uppträda med tvärsäkerhet för att dölja bluffen. När deras misstag uppenbaras så kommenterar man bara att: ”hittills trodde man, men nu vet man att..” Så fortsätter leken och alla imponeras av forskare med allvarliga miner.

 8. Håll utkik!
  Boken kommer ut i år, 2015 översatt till svenska på
  Karneval förlag
  Mäster Pers gränd 2 C
  116 35 Stockholm
  Tel. 08-668 98 00 eller 0702-573534

  http://www.karnevalforlag.se
  Enligt mail från förläggaren Björn Eklund

 9. Blir frustrerad över hur vi blir lurade av den så kallade Vetenskapen. Är själv drabbad av läkemedel utskrivet av min läkare. Tacksam över denna artikel och att boken av Peter Gotzsche översätts till svenska. Det blir intressant se reaktionen av svensk media till våren då boken kommer ut.

 10. Går bra att läsa R Whitakers Pillerparadoxen, som för övrigt totalsågades av Olle Svenning i Aftonbladet. Man bara undrar! Verkar som allt ifrågasättandet av ”etablissemanget” betraktas konspirationer eller att vi är som kritiska till ”något” är rättshaverister. Boken är också utgiven på Karneval förlag. Se även ”Who cares in Sweden?” producerad av artimus.se

 11. Sprid detta sprid överallt! Skrik på gator och torg så att varenda människa får veta vad som försiggår! Peter Götzsche är en hjälte som har mod att gå emot den gigantiska folkmordsinstitutionen Läkemedelsverket cyniska framfart och abslöja den fruktansvärda sanningen. Lyssna på honom och vakna upp! Låt oss sen gå samman och göra upp med detta lurendrejeri och akräckvälde!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here