11 KOMMENTARER

  1. Är totalt emot forskning på djur men vilken underbart ödmjuk inställning! Healar själv och möter ofta misstänksamhet och detta är viktigt för att folk ska förstå! Modigt av Channie att våga berätta trots hot! Väntar med spänning på publiceringen av kopiorna!

  2. Varför Polisanmäldes inte stölden, tappar trovärdighet om man inte sätter emot!

  3. jag har berättat om mitt deltagande i denna forskning under några års tid på nätet…

  4. Det ända jag skulle vilja få tag i Channie West är så dålig på data så jag undrar hur eller om det finns någit telefon nr till henne eller om hon kundd kontakta mig mitt namn är Eva Bolin känner att det är lite akut o önskar få kontakt med Channie på något sätt mvh Eva Bolin

  5. Mycket intressant men inte överraskande när man själv jobbar med healing! Men det är skrämmande att man i det här landet förnekar all läkning som har med alternativa metoder att göra. I England arbetar man mera öppet med healing och även på vissa sjukhus.
    Martin Ingvar går tydligen i sin pappa professor David Ingvars fotspår när han säger att det är placebo. Jag minns när jag såg en bild av David Ingvar framför ett porträtt av Mao där han hävdade att det hjälpte lika bra som akupunktur. Det skulle han inte kunna hävda idag när man faktiskt använder sig av akupunktur inom sjukvården. Men vi som tror på healing måste stå upp för metoden så att fler kan få hjälp!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here