5 KOMMENTARER

  1. Det behövs verkligen belysas hur det går till i Sverige, där hälsopreparat förbjuds och läkaren knappt vågar rekommendera probiotika. Det är oroväckande! Ser framemot dokumentären!

  2. Häxjakternas Mekka kan Sverige kallas och alla vi offer för den räta, rätta tron får givetvis betala ett högt pris för att vetenskapen inte ska framstå som självbefläckande..

    Vem minns inte hetsjakten på Medanalys? De falska beskyllningarna, falska vittnesmålen osv. Ingen har dömts.. inte ens konkurrensen har ett rättmätigt existensberättigande, särskilt inte om utgiftstaken för landstingen ska sprängas.. Monopolets mästare och upprätthållare konkurrerar bara när de själv vill ha hela kakan.

    Titulatur som självändamål och ett föredömligt bevis på hur svårt det kan vara att få loss tummen har förbytts i vinsthetsens trekantiga hattar.. Med aktiemarkanden som det allseende griniga ögat.

  3. Magsårsbakterien vars existens och livsbetingelser, som inte kunde smältas av etablissemanget (?) beskriver kanske tunnelseendets och inskränkthetens natur. Det man inta kan omfatta vill man inte och behöver inte annat än avfärda..

    De vita rockarna omisskänneliga diktatur. Kunskapen ska på gammalt manér stå givakt när läran kommer marscherande med klaveret skramlande kring fötterna..

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here