3 KOMMENTARER

  1. ”Strålande” skrivet! Må många fler bli varse vad vi utsätter våra barn och oss själva för! ***

  2. Min fråga till Mona Nilsson är: Finns det någon annan teknik som är riskfritt och som skulle kunna användas istället för att vi ska kunna ha kvar vårt internet och mobiler?

    Vidare kan man fundera över om det handlar om girighet eller om det istället handlar om en totalkontroll av befolkningen och enskilda individer där den trådlösa tekniken är knuten till exponering för osynliga vågor som ska framkalla en vis effekt på psyke understödd av exponering för nano aluminium i chemtrails, nano fiber för att göra oss mer ledande för strålning och i sin tur understödd av diverse miljögifter och tillsatser i vår mat och miljö. (Alla myndigheter tycker att vi har en ofarlig miljö)

    Beaktar man att det handlar om flera komponenter som ska påverka människor i en viss riktning då kan det inte handla om girigheten enbart. Det måste handla om en mycket högre tanke där det måste finnas en dirigent som dirigerar närmast edsvurna som likt en bläckfisk håller sig till sin agenda skapat i ett visst syfte och håller världen i sin grepp.

  3. Svar till Ivan Björn: Det går utmärkt att använda internet med fast uppkoppling, dvs via kabel. Läs mer på http://www.stralskyddsstiftelsen.se om våra råd för att använda internet och telefon. För mobiltelefoner gäller att använda dem endast för mycket korta brådskande samtal och då hålla ut mobilen från kroppen. En påslagen mobil för aldrig förvaras inpå kroppen. Särskilt de nya smartmobilerna strålar väldigt mycket även då de inte används aktivt för samtal eller internetuppkoppling. Det beror på alla appar som kontinuerligt sänder signaler mot basstationer. Människor känner tyvärr inte till detta och inom kort kommer vi att publicera en artikel som visar att strålningen från dessa osmarta mobiler är mycket hög.
    Använd fast telefon för alla längre samtal. Barn bör inte använda mobiler, trådlösa telefoner och datorer eller andra trådlösa prylar alls. Jag fick tyvärr nyss höra om ett barn som dog i leukemi. Barnet hade haft basenhet för en DECT-telefon (trådlös hemmatelefon) 50 cm från sängen i många år.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here