Influensahysteri

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 30 september 2009
- Torbjörn Sassersson

Vad  ska komma efter den bedrägliga “svininfluensan”?
“Lappsjukan” är inte riktigt vad man tror att den är. Dess försåtliga skygglapp kan snabbt övergå till tunnelseendesyndromet och sedan utveckla sugrörsfyllan vars mikroskopiska synpunkt ligger mitt på näsroten i det så kallade “talibanfästet”.
Tydliga tecken på detta är egomanins angrepp på reptilhjärnan. En annan icke så försåtlig åkomma som vi får räkna med är “Pjåskharen”. Av namnet att döma skulle man kunna tro att den har sina utbrott kring just högtider men den är snarare ett överslag i “tyckasyndom” som medför en överdriven harighet i offerkomplexet. Det bästa botemedlet är helt enkel en spark i arslet.
Möjligen får vi lite längre fram efter “helikopterövergreppet” också räkna med grodperspektivet. I det ingår risk för tangoflunsan eller det som medicinen kallar tangaotakten. När det blir för trångt mellan skinkorna hamnar höfterna i passgång och då finns bara en åtgärd. Varning. Kontrollanter är utplacerade på berömda badplatser kring Copacabana där man räknar med ett utbrott inom kort. Efter tre gula kort är det kört och man placeras i karantän.
Men det finns ännu hopp för läkemedelsindustrin. Galna Gubbsjukan har setts på flera platser inom beslutande organ. Det är tyvärr omöjligt att donera dem då inga mottagare finns. Så det enda som återstår är ett vaccin. Anna Anka har receptet och bör då anlitas som konsult.


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: propaganda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *