Movie: The Scientist (Out of Body Experiences)

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 24 april 2010
- NewsVoice redaktion

Movie review: ‘The Scientist’ Offers a Clear Look at a Murky Subject” “It also benefits tremendously from the performance of its lead actor, Bill Sage, a veteran character actor who offers stunning proof that he’s capable of carrying a film, with work of great intensity and emotion.”

Homepage: TheScientistMovie.com


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *