Movie: Triage – The war of northern Iraq in the 1980:th

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 26 augusti 2010
- NewsVoice redaktion

Plot: From Oscar winning director Danis Tanovic and based on Scott Anderson’s haunting novel, a meditation on guilt, forgiveness and love, Triage explores the post traumatic stress syndrome of photojournalist Mark Walsh.

My review: Fantastic movie in many ways. Shows the reality of warfare, the victims, the post traumatic stress syndrome, the irreversible descisions, the losses. All actors performed at their best. Great to see Christopher Lee.

Cast: Colin Farrell, Christopher Lee, Paz Vega

Director: Danis Tanovic


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq