Forskare vill koppla vild tonfisk till iPhone

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 13 oktober 2010
- NewsVoice redaktion

TED.COM: ”Tuna are ocean athletes — fast, far-ranging predators whose habits we’re just beginning to understand. Marine biologist Barbara Block fits tuna with tracking transponder tags that record unprecedented amounts of data about these gorgeous, threatened fish and the ocean habitats they move through.”

”Maybe use live links from blue whales and white sharks. Make killer apps if you will. A lot of people are excited about when sharks actually went under the Golden Gate Bridge. Let’s connect the public to this activity right on their iPhones”. Barbara Blocks

 


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq