Curacao in the Caribbean next Space Tourist Hotspot

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 6 oktober 2010
- NewsVoice redaktion
Photo: Space Experience Curacao
Photo: Space Experience Curacao
Photo: Space Experience Curacao

Curacao with a previous Dutch colonial history and well known for its’ beaches and luxurious resorts is hoping it will be known as a tourist launch station for a coming generation of rich space tourists.

Space Experience Curacao and California-based XCOR Aerospace today announced a joint venture as they signed a memorandum of understanding about suborbital space tourism flights as early as in 2014. The deal follows up on intentions by the Curacao government and airport authority to encourage space tourism starting off from state soil.

Read full story on MSNBC Cosmic Log | Visit: Space Experience Curacao


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *