Experts: Huge space tourism expansion just months away

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 16 oktober 2010
- NewsVoice redaktion

CNN. “It’s unlikely that you’ve heard of PJ King, despite the fact that he’s about to set himself apart from most humans who’ve ever walked the planet. In as soon as 18 months, King could be launching into space as a paying commercial space tourist.”

“One of the reasons I’m doing this is precisely because I want these things to be ordinary,” King said. “Part of the problem with space travel is that it is special.”

Read more

Text: Thom Patterson, CNN, October 15, 2010


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Nu när det är inne att kritisera msm-press kanske man också kan plocka fram lite positivare prognoser. Inte för att jag ännu sett biljetter till salu för sådana här rymdutflykter. Å andra sidan befinner vi oss på fel sida av den moderna elektroniska järnridån. Som förra gången då världen delades in i block så är det ju mycket möjligt att biljetterna finns på andra sidan och säljs under bordet till högstbjudande. Vi kanske kan se fram emot en tur runt 2030, till dess får vi ju hålla till godo med de vetenskapliga halvsanningar som faktiskt avslöjades redan på 1930-talet. Följande korta film har lite om det https://www.youtube.com/watch?v=akM9KNEv_JE

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *