78 % of Pakistani children with polio were allready given polio vaccines

0
178

(NaturalNews) In the last year, as Pakistan has lost favor with the US and UNICEF, polio virus has paralyzed increasing numbers of Pakistani youth, casting doubt on the good intentions of those who fight polio. To make matters worse, most of the new cases have occurred in children already vaccinated. Is the US attempting to fight Pakistan by tainting inoculation doses?

The medical data suggests that the vaccine has changed in its efficacy against the disease. Last year, there were 136 cases of infected youth, and 107 of these had been administered multiple polio vaccinations. These figures are the largest the Polio Global Eradication Initiative has seen since 2006, despite heavy treatment in the most affected areas, South Punjab and the Federally Administered Tribal Area (FATA).

Learn more


  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här