78 % of Pakistani children with polio were allready given polio vaccines

0

(NaturalNews) In the last year, as Pakistan has lost favor with the US and UNICEF, polio virus has paralyzed increasing numbers of Pakistani youth, casting doubt on the good intentions of those who fight polio. To make matters worse, most of the new cases have occurred in children already vaccinated. Is the US attempting to fight Pakistan by tainting inoculation doses?

The medical data suggests that the vaccine has changed in its efficacy against the disease. Last year, there were 136 cases of infected youth, and 107 of these had been administered multiple polio vaccinations. These figures are the largest the Polio Global Eradication Initiative has seen since 2006, despite heavy treatment in the most affected areas, South Punjab and the Federally Administered Tribal Area (FATA).

Learn more


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelMalaysier sänkte ryktet på företag – döms till 100 förlåt – på Twitter
Nästa artikelForskare vill stoppa in ätliga elektroniska RFID mikrochips i maten
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser av händelser i samhället och världen.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer