Naturfarmare i USA attackeras av polis och hotfulla myndigheter

3

I USA pågår ett tyst krig mot naturbönder som vill framställa alternativproducerade mjölkprodukter och naturbetat kött. Oannonserat dyker det upp poliser och myndighetspersonal som beslagtar djur och produkter. Naturfarmare hotas med böter och fängelse. Denna dokumentärfilm “Farmageddon” vill kasta ljus över, dels övergreppen som pågår, men även på fördelarna med naturligt producerad mat per se.

Svensk introtext: Torbjörn Sassersson

Filmens hemsida: farmageddonmovie.com

Kristin Canty is the Director/Producer of Farmageddon; The Unseen War on American Family Farms. She is a first-time film maker, small farm advocate, fresh milk drinker and a mom. One of her children was ridden with multiple allergies and asthma as a pre-schooler, and when medications couldn’t help him, she found that raw milk helped him recover. Since then, she has tried to buy most of her family’s food directly from local, organic farms. When Kristin learned that farmers and co-ops all over the country were increasingly getting raided by the government, she set out to make a film about it. She hopes that when people see it, it can change the tide of public pressure so that our government stops harassing and adding costly burdens to our small, organic farmers. Kristin lives in Concord, Massachusetts with her husband, four children, two dogs , two cats and 11 chickens.

natural farming at war

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
zora
zora
Gäst
23 oktober 2011 kl 12:10

if trailer is posted with captions on youtube it can reach many more ppl, but it is even copyrighted..
If I post it with translation it may be removed on the basis of copyright..
in this way information cannot go fast around the world..and we are living in one world!
put openly film on vimeo or youtube if you really want to inform the world about unjustice!

Silla
Silla
Gäst
2 september 2011 kl 23:22

Detta är hemskt , människor idiotförklaras o ska äta plast helst .
Myndigheterna gör övergrepp mot människan ..

Bo Valhjalt
Gäst
12 augusti 2011 kl 23:46

Det här liknar socialstyrelsens beteende mot tandläkare som hjälpte patienter med amalgamsanering, läkare som var frikostiga med vitamintillskott eller som på begäran gav komplementär behamndling enligt metod som SoS och lydig expertis tyckte illa om. Maktfullkomligheten har ett eget språk!