Naturfarmare i USA attackeras av polis och hotfulla myndigheter

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 8 augusti 2011
- NewsVoice redaktion

I USA pågår ett tyst krig mot naturbönder som vill framställa alternativproducerade mjölkprodukter och naturbetat kött. Oannonserat dyker det upp poliser och myndighetspersonal som beslagtar djur och produkter. Naturfarmare hotas med böter och fängelse. Denna dokumentärfilm “Farmageddon” vill kasta ljus över, dels övergreppen som pågår, men även på fördelarna med naturligt producerad mat per se.

Svensk introtext: Torbjörn Sassersson

Filmens hemsida: farmageddonmovie.com

Kristin Canty is the Director/Producer of Farmageddon; The Unseen War on American Family Farms. She is a first-time film maker, small farm advocate, fresh milk drinker and a mom. One of her children was ridden with multiple allergies and asthma as a pre-schooler, and when medications couldn’t help him, she found that raw milk helped him recover. Since then, she has tried to buy most of her family’s food directly from local, organic farms. When Kristin learned that farmers and co-ops all over the country were increasingly getting raided by the government, she set out to make a film about it. She hopes that when people see it, it can change the tide of public pressure so that our government stops harassing and adding costly burdens to our small, organic farmers. Kristin lives in Concord, Massachusetts with her husband, four children, two dogs , two cats and 11 chickens.

natural farming at war


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Naturfarmare
 • if trailer is posted with captions on youtube it can reach many more ppl, but it is even copyrighted..
  If I post it with translation it may be removed on the basis of copyright..
  in this way information cannot go fast around the world..and we are living in one world!
  put openly film on vimeo or youtube if you really want to inform the world about unjustice!

 • Det här liknar socialstyrelsens beteende mot tandläkare som hjälpte patienter med amalgamsanering, läkare som var frikostiga med vitamintillskott eller som på begäran gav komplementär behamndling enligt metod som SoS och lydig expertis tyckte illa om. Maktfullkomligheten har ett eget språk!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *