Google är tendentiöst – sökträffresultaten premierar irrevelans och rykten

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 16 september 2011
- Torbjörn Sassersson

Efter att ha arbetat med Googlesmink för privatpersoner och företag en tid är det tydligt att Google inte ger en relevant bild av personer eller företag. Google listar sökträffar som är populära,  skandalösa och ryktesspridande snarare än relevanta, balanserade eller korrekta. Google är tendentiöst.

Läs  hela artikeln

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Googlesmink

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *