Vaccin som gör HIV till ”mindre infektion” sannolikt en bluff

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 30 september 2011
- Torbjörn Sassersson

AIDS HIV CURE

DN:s publicerar idag artikeln: “Nytt vaccin kan förvandla HIV till mindre infektion” som påstår att en spansk forskare Mariano Esteban kanske hittat ett vaccin mot HIV. Betrakta detta med största skepsis av en rad skäl.

Jag vill i sammanhanget rekommendera alla intresserade att se dokumentären “House of numbers”som handlar om viruset HIV, HIV-testande och AIDS. Filmen bevisar att forskare över hela världen idag har en klarsynt uppfattning om vad HIV och AIDS är.

Se hela dokumentären och läs mer här

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: AIDSHIV