World Without Cancer by G. Edward Griffin DVD

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 12 september 2011
- Torbjörn Sassersson red.

“World Without Cancer”, by G. Edward Griffin marshals the evidence that cancer is a deficiency disease – like scurvy or pellagra – aggravated by the lack of an essential food compound in modern 7.man’s diet. That substance is vitamin B17. In its purified form developed for cancer therapy, it is known as Laetrile.

This story is not approved by orthodox medicine. The FDA, the AMA, and The American Cancer Society have labeled it fraud and quackery. Yet the evidence is clear that here, at last, is the final answer to the cancer riddle.

Why has orthodox medicine waged war against this non-drug approach? The author contends that the answer is to be found, not in science, but in politics – and is based upon the hidden economic and power agenda of those who dominate the medical establishment.

The second chapter in the DVD, “Jason’s Story”, chronicles Jason Vale’s battle against terminal cancer and the FDA.Jason’s story is told over a span of 10 years through news interviews and T.V. clips from shows such as Extra! and Fox News. The cameras even follow Jason to prison, where he spent 5 years in a Federal jail for selling apricot seeds. Jason was not even allowed to inform the jury of his own battle with cancer during the trial.

Get the DVD

A world without cancer


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: cancer cure
Stöd NewsVoice 2024
  • Låter inte fel. Med den nyfikenhet jag har av outforskad mark, så tror jag de spårat upp något viktigt?
    Har också tänkt om man tappar anknytningen till sin egen verklighet, så kan det skapa sån obalans och såna negativa spänningar i människor att man kan dra på sig sjukdomar. Vem som helst kan råka ut för det av diverse olika själ i livet. Det finns nog även en stor del yttre påverkan av kemiska skadliga ämnen i vår miljö, som påverkar hälsan, som vi inte kan rå för.
    Jag är övertygad om att vi egentligen har en oövervinnerlig självläkande förmåga, men vi är så utsatta av yttre viljor och krafter, så vår själ inte hänger med. Att vi helt enkelt behöver bli sjuk ibland i den här världen för att få chans och tid tänka till och bli den människa vi egentligen är, det kan jag också tänka ibland. Allt blir väldigt fort relativt när man gör tanke dykningar.
    Vem vet, som sagt?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *