NBC News Skycam fångar extremt snabbt oidentifierat flygande objekt

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 3 oktober 2011
- Torbjörn Sassersson

Filmen togs vid Fort Worth av en NBC News Skycam den 27 juli 2011. Objektet kommer ovanifrån och går rakt ned mot horisonten för att därefter göra en 90 garders sväng till höger i bild. I nästa sekund sticker objektet snett upp till höger i en mycket hög hastighet. Beteendet är typiskt för UFO:s och det har observerats av människan i minst 60 år sedan de första atombomberna sprängdes och även innan det.

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: ufo