Wallstreet trader: “The Goldman Sachs Group rules the world”

0
643

The Goldman Sachs Group är en ledande internationell investmentbank som grundades 1869. Huvudkontoret är beläget på Manhattan i New York. Banken fungerar som finansiell rådgivare till många storföretag, regeringar och förmögna privatpersoner.

Wall Street Trader goes on BBC and tells the world that Goldman Sachs rules the world and he and the rest of Wall Street does not care about the economy and that all of them hope for a depression to make their money and that there is a world wide economy collapse coming.


Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer