Women with high cholesterol live longer, have fewer heart attacks and strokes

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 27 oktober 2011
- Torbjörn Sassersson red.

If the diagnosis of high cholesterol sounds like a death sentence to your ears, you may be the victim of cholesterol propaganda. It’s not uncommon to believe that lower is better when it comes to cholesterol, but new research shows otherwise. In fact, a recent study in Norway says women with high cholesterol live longer and suffer from fewer heart attacks and strokes than those with lower cholesterol.

Learn more


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *