Volcanic eruption in the vicinity of a radioactive mass grave?

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 13 november 2011
- Torbjörn Sassersson red.

Google translate:

“For a long time they were completely forgotten, and now suddenly rose from the ocean in front of El Hierro volcanic not only “makes bubbles” and magma particles, but also an old issue suddenly came back into consciousness. The question this time is not happening in front of volcanological El Hierro, but of a radioactive waste dump that was created in September 1982 in the Atlantic.”

Read more


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *