Annika Dahlqvist: Charlotte Erlanson-Albertssons LCHF-skrämsel ej trovärdig

publicerad 22 december 2011
- Torbjörn Sassersson red.

LCHF,   Charlotte Erlanson-Albertsson“Idag är hela Aftonbladets löpsedel upptagen av Så sjuk blir du av LCHF. Den baseras på Charlotte Erlanson-Albertssons artikel i Läkartidningen, där LCHF utpekas som orsak till alla tänkbara sjukdomar och elände.

Den forskning hon refererar till hadlar inte alls om LCHF.

Själv är hon försäljare av ett bantningspreparat  Thylabisco. Självklart vill hon inte ha konkurrens av en kostmodell som ger viktnedgång. Det brukar kallas för JÄV. Ändå skrev hon i artikeln att hon inte har några bindningar.”

Text: Annika Dahlqvist | Annikadahlqvist.com

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *