Annika Dahlqvist: Charlotte Erlanson-Albertssons LCHF-skrämsel ej trovärdig

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 22 december 2011
- Torbjörn Sassersson

LCHF,   Charlotte Erlanson-Albertsson“Idag är hela Aftonbladets löpsedel upptagen av Så sjuk blir du av LCHF. Den baseras på Charlotte Erlanson-Albertssons artikel i Läkartidningen, där LCHF utpekas som orsak till alla tänkbara sjukdomar och elände.

Den forskning hon refererar till hadlar inte alls om LCHF.

Själv är hon försäljare av ett bantningspreparat  Thylabisco. Självklart vill hon inte ha konkurrens av en kostmodell som ger viktnedgång. Det brukar kallas för JÄV. Ändå skrev hon i artikeln att hon inte har några bindningar.”

Text: Annika Dahlqvist | Annikadahlqvist.com

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *