Obama’s U-Turn On Indefinite Detention Bill a “Historic Tragedy” For Rights

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 15 december 2011
- Torbjörn Sassersson red.

Human Rights Watch has labeled President Obama’s U-turn on his decision to veto the NDAA bill, which empowers the government to indefinitely detain Americans without trial, a “historic tragedy for rights, ” but should we really be surprised given the fact that it was Obama’s White House which ensured language that would have protected U.S. citizens was removed from the bill in the first place?

Paul Joseph Watson | Prison Planet.com | Thursday, December 15, 2011

Read more


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *