Prevent cancer with green tea – know how much is needed?

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 4 december 2011
- Torbjörn Sassersson red.

If you take green tea to reduce your risk of cancer, are you really getting enough? Up until recently, population studies have had mixed results, making it difficult to give clear-cut guidelines on green tea intake. But now, several new meta-studies have begun to shed light on how much green tea is required to provide meaningful reductions in risk for several major cancers.

Learn more

 


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *