Vaccinations and health care could be usefull methods for depopulation control

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 27 december 2011
- Torbjörn Sassersson red.

Bill Gates: “The world today has 6.8 billion people. That’s heading up to about nine billion. Now if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that by perhaps 10 or 15 percent!”

The problem with this statement are the answers to some consequential questions.

 • How could vaccines decrease the amount of people in the world?
 • How could health care decrease the amount of people in the world?

Now lowering the population with 15% using these three methods mean a decrease by 1 billion people in the world.

If the three suggested methods to decrease the population given by Bill Gates were set into practise I would like to know the following:

 • How many of 1 billion people could be depopulated by vaccines?
 • How many of 1 billion people could be depopulated by “health care”?

More questions:

 • Exactly what vaccines could be helpful to decrease the population?
 • Exactly what kind of health care could be helpful to decrease the population?

Text and questions: Torbjörn Sassersson

Relaterat:  Studies of deadly H5N1 bird flu mutations test scientific ethics

Vaccinations and Bill Gates talking at Ted


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Man (WHO?) har redan i flera år praktiserat metoden att man blandar kvinnligt könshormon hCG (som bara finns hos gravida) i vaccinet. Då blir effekten att kroppen uppfattar det hormonet som en inkräktare vid nästa graviditet, och därmed blir det omöjligt för kvinnan att behålla fostret.

  “This is not the first time UNICEF has been embroiled in a controversy over sterilizing agents in vaccines. LifeSiteNews.com reported that in 1995, the Catholic Women’s League of the Philippines won a court order halting a UNICEF anti-tetanus program because the vaccine had been laced with B-hCG, which when given in a vaccine permanently causes women to be unable to sustain a pregnancy. The Supreme Court of the Philippines found the surreptitious sterilization program had already vaccinated three million women, aged 12 to 45. B-hCG-laced vaccine was also found in at least four other developing countries.” (Bland annat i Sydamerika, men jag hittar inte länken.)
  http://www.lifesitenews.com/news/archive/ldn/2004/mar/04031101

  Sedan har vi den lilla nyheten att många gånger har polio utbrutit efter vaccination:
  http://news.yahoo.com/s/ap/20090814/ap_on_re_af/af_med_polio_nigeria

  En annan metod har varit att ge gravida kvinnor stelkrampssprutor och det blir tydligen många missfall av det med, som här hos Akha-folket i Thailand, t ex. Naturfolk verkar vara extra utsatta!
  Vaccination Policy Hooh Yoh Akha :
  http://www.youtube.com/watch?v=Y_-kvmaCRYk

 • En kommentar från en annan blogg: “Hans Rosling klargör det väldigt tydligt – i fattiga länder med dålig hälsovård och hög barnadödlighet satsar man på att föda många barn. Ju rikare ett land blir, desto bättre hälsovård och minskad befolkning. Jag anar att det är det Bill Gates syftar på.”

 • Se några videos med Hans Rosling och besök Gapminder, så blir sambanden tydliga mellan bättre hälsovård, vaccin och minskad befolkning.

  I fattiga länder föder man många barn. I rika länder föds väldigt få barn. Det finns ett direkt samband mellan bättre sjukvård och minskad barnadödlighet och därmed ändrade normer, mindre barnafödande och en minskad befolkning.

  Se här, en instruerande film: http://www.youtube.com/watch?v=fTznEIZRkLg

 • vaccinen har pratar om nämnde han i sitt TED tal där det här citatet är hämtat. Han pratar om att via melinda gates foundation sponsra forskning där ett vaccin skulle kunna göra personen infertil och aktivatorn skulle vara att personen i fråga svettas. Men sen när hade ett vaccin en “aktivator”? det låter mer som att det pratas om ett virus? Han och hand teorier forskar mycket om dengue febern och malaria och det är inte så länge sen som dengue febern och malaria bröt ut på ställen som innan inte hade sett mycket av det.samband? vem vet.

  Hur det än är så tror jag bill gates och melinda gates foundation tål att granskas vem som sätter sina pengar där(stiftelser är skattfria bohag såklart) och varför.

  Kanske han sponsrar eller tycker det är bra med de holländska forskarna som har gjort ett vapen av fågelinfluensan och vill släppa den formeln till allmänheten. Så är i alla fall påståendet.OVERIFIERAT.

  Jag tror dock att all som hör dessa citat kommer att regarera, men då bör de se på hela fördraget och lyssna på… tada! applåderna från TED åskådarna.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *