Damien Walters – Gymnast and Parkour expert

0

Damien Walters (1982-) is a former British gymnast. Damien has a passion for Parkour and Freerunning where he incorporates his gymnastic skills as well as his stuntman abilities. On YouTube he is one of the most watched Freerunners with his videos having a total of over 50 million views.

He was one of four members of the British team who won the World Title in the Trampoline World Championships as well as many other titles. In 2010, he won the Taurus World Stunt Awards for “Best Fight” in the film Ninja Assassin.

He has lately focused on his career as a stuntman, but he also appeared in a few commercials and performed in acrobatic shows. Walters has had the role of stunt double or stunt performer in the films: Hellboy II: The Golden Army, Ninja Assassin, Scott Pilgrim vs. the World, The Eagle, Steven Spielberg’s I Am Number Four, Blitz, Colombiana, Captain America, Kick-Ass, Sherlock Holmes: A Game of Shadows, and 47 Ronin. Source

Damien’s Youtube channel


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelVitamin D är bättre än något vaccin och ökar immunförsvaret 3-5 gånger
Nästa artikelMaria Feychting och KI utsätter allmänheten för medicinskt experiment
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser av händelser i samhället och världen.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer