Jan Oleby: Läkare får praktisera healing!

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 20 januari 2012
- NewsVoice redaktion

Föredrag och brobryggarträff med leg läkare Jan Oleby som fick rätt av Socialstyrelsen att praktisera healing.

Det är inte fel av en läkare att ägna sig åt healing. Det fastslog Socialstyrelsen i oktober efter 17 månaders utredning. En läkare i Vimmerby anmäldes då han utövade healing i sin verksamhet. Då lämnade han sitt läkarjobb eftersom han riskerade att bli av med legitimationen. Men Socialstyrelsen har nu gett honom rätt. Läkaren understryker att han följer EU:s regler och att de flesta europeiska länders sjukvård praktiserar healing.

Föredrag i Stockholm den 24 och 25 januari 2012.
Plats Hälsa Utan Gränser, Idungatan 14, T-Odenplan, Stockholm.
Tid kl 18.30-21.00.
Inträde 200 kr.

Jan Oleby Jan Oleby är läkaren som vågade riskera sin legitimation för att följa sin inre röst. Han har arbetat som läkare i snart 50 år. Vi får följa hans snåriga och målmedvetna strävan att bana väg för komplementära metoder där skolmedicinen inte räcker till. Hans övertygelse har långsamt vuxit fram genom utbildning i drömförståelse, esoteriska läror, österländska filosofier, healing och mediumskap. Nästa steg blir att bygga broar mellan skolmedicinen och vad han kallar den andliga världen. Vill du vara med? Hopp finns efter Socialstyrelsens ställningstagande att nya vägar öppnas för alternativa och komplementära metoder inom sjukvården.

Jan Oleby kommer också att praktiskt demonstrera en guidad inre resa med eventuellt åtföljande drömspel, en nyckel i hans verksamhet.

Föredraget hålls två kvällar: 24 och 25 januari. Anmälan görs via e-mail till info@halsautangranser.se, samt insättning av 200 kr på bankgiro 5655-4629. Ange namn, telefonnummer och datum för föredraget.

www.halsautangranser.se


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Jan Oleby
Stöd NewsVoice 2024
  • ett forskningscentrum vore bra. OM någon vågar praktisera gränsöverskridande tekniker eller forska om något kontroversiellt, såsom jordstrålning, healing eller liknande är det möjligen året före pensioneringen eller alldeles efter. Så mycket kompetens och kunskap som inte kommer fram! Det finns inga medel och hur många vågar riskera att hamna ute i kylan?

    • Ja du har rätt, hur många vågar riskera hamna i kylan? Någon kanske till slut vågar bryta och upptäcker att de inte har något att förlora på det. Men det är fortfarande ett kompakt motstånd, de måste bryta sig ur. Jag kan förstå de som är nyfikna på gränsöverskridande tekniker, drar sig för det pga. att de riskerar bli utfrysta. Som sagt, det finns så mycket kompetens som bara väntar på och vill bli använd.

  • Tänkte på att det finns många kvalificerade forskare som inte får några uppdrag, pga det finns inget intresse eller pengar. Har sett vad vissa insatta säger att många forskare inte får pröva sina yrkeskunskaper pga. det finns inga medel. Därför skulle jag tänka mej att bidra till Jan Oleby om han skapade upp ett center för sina tankar och började sätta forskare i arbete. Han kan sätta igång en stiftelse som värnar om människan, vilket jag tycker han redan visat.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *