Jan Oleby: Läkare får praktisera healing!

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 20 januari 2012
- NewsVoice redaktion

Föredrag och brobryggarträff med leg läkare Jan Oleby som fick rätt av Socialstyrelsen att praktisera healing.

Det är inte fel av en läkare att ägna sig åt healing. Det fastslog Socialstyrelsen i oktober efter 17 månaders utredning. En läkare i Vimmerby anmäldes då han utövade healing i sin verksamhet. Då lämnade han sitt läkarjobb eftersom han riskerade att bli av med legitimationen. Men Socialstyrelsen har nu gett honom rätt. Läkaren understryker att han följer EU:s regler och att de flesta europeiska länders sjukvård praktiserar healing.

Föredrag i Stockholm den 24 och 25 januari 2012.
Plats Hälsa Utan Gränser, Idungatan 14, T-Odenplan, Stockholm.
Tid kl 18.30-21.00.
Inträde 200 kr.

Jan Oleby Jan Oleby är läkaren som vågade riskera sin legitimation för att följa sin inre röst. Han har arbetat som läkare i snart 50 år. Vi får följa hans snåriga och målmedvetna strävan att bana väg för komplementära metoder där skolmedicinen inte räcker till. Hans övertygelse har långsamt vuxit fram genom utbildning i drömförståelse, esoteriska läror, österländska filosofier, healing och mediumskap. Nästa steg blir att bygga broar mellan skolmedicinen och vad han kallar den andliga världen. Vill du vara med? Hopp finns efter Socialstyrelsens ställningstagande att nya vägar öppnas för alternativa och komplementära metoder inom sjukvården.

Jan Oleby kommer också att praktiskt demonstrera en guidad inre resa med eventuellt åtföljande drömspel, en nyckel i hans verksamhet.

Föredraget hålls två kvällar: 24 och 25 januari. Anmälan görs via e-mail till info@halsautangranser.se, samt insättning av 200 kr på bankgiro 5655-4629. Ange namn, telefonnummer och datum för föredraget.

www.halsautangranser.se


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Jan Oleby