Rick Falkvinge: EEA to Revoke US Citizenship Without Due Process

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 21 januari 2012
- NewsVoice redaktion

Oh boy, another police state bill enters the US Congress!

The Enemy Expatriation Act will allow citizens to be stripped of their nationality for “supporting hostilities” against the US. Conviction, of course, wouldn’t be necessary.

The Enemy Expatriation Act is a short amendment to USC 8 §1481, the law which spells out criteria for the revocation of US citizenship. Already listed are naturalization in or serving in the armed forces of another country, formally renouncing US citizenship, or being convicted of treason against the US.

Read more


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *