Billigt och relativt säkert läkemedel som dödar de flesta typerna av cancer

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 2 februari 2012
- NewsVoice redaktion

Evangelos Michelakis på University of Alberta in Edmonton i Canada och hans kollegor testade dikloracetat (dichloroacetate, DCA) på mänskliga celler och fann att det dödade lungcancer-, bröstcancer- och hjärncancerceller men inte friska celler. Tumörer i råttor som injicerats med mänskliga cancerceller minskade drastiskt när de fick dricka vatten med DCA under flera veckor.

Läs mer och se video


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: cancer
Stöd NewsVoice 2024
 • Det finns många läkare som har konstaterat sammbandet emellean bakterier / parasiter / virus och Cancer. Alla läkare som har uttryckt detta sammband har förtryckts av AMA och FDA. Bara sök på nedanstående läkare så ser ni!

  Exempel på läkare och metoder som konstaterat detta sammband tidigare :

  Dr Max Gerson ( Juicer , basgöring och rening av blod för att syresätta kroppen därmed eliminera virus och bakterier) Gerson Terapi fungerar på de flesta kroniska sjukdomar, Aldos Houxsey en Cocktail av bittra örter (virus och bakterie dödande), Dr Hulda Clark (Clark Zapper och det som holistics preparat emot parasiter bygger på , Svart Valnötsskal , Malört(Artemesia) , och Nejlika), Dr Bob Beck och ozonated water samt beck zapper, Jim Humble och MMS samt MMS 2. Kinesisk Medicin som konstaterat att Cancer är Dampness(mer specifikt damp heat) och det är similärt med Svamp / Virus / Bakterier konceptet, PH-Terapi Basgöring av kroppen för att på så vis syresätta.

  Om ni skulle välja någon av ovanstående terapier gå på de mer aggressiva i Akuta tillstånd. Syresätt snabbt. Basgöring tar lång tid, Kinesisk Medicin tar lång tid , Osv.

  Ovanstående metoder har givetvis också effekt på HIV , Herpes , Kroniskt Trötthets syndrom m.m

  För att behandlingen ska få full effekt bör ni få bort så mycket gifter ifrån miljön som möjligt. Dvs. Tungmetaller(Amalgam, Mat, Boendemiljö) , Pesticider , Herbicider, Kranvatten(inget annat än destilerat vatten är acceptabelt i toxiska tillstånd , EMF strålning osv.

  Max Gerson konstaterade att levern ofta var det organ som gjorde att Cancer patient tillslut dör. Därför insåg han att kaffe lavenemang var av yttersta vikt för att avlasta gifterna ifrån levern. Han gav ofta upp till 6 lavenemang per dag beroende på hur progressiv sjukdomen var. Men iakta ta här försiktighet med saltbalansen. Kalium och Natrium balansen kan snabbt rubbas av för mycket lavenemang. Särskillt kalium påverkas och därför var juicerna viktiga tillsammans med kalium.

  Läs på , kunskap är frihet!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *