Nominera Årets förvillare 2012

  1
  119

  Nomineringen är åter öppen. Nästa folkomröstning startar när det inkommit c:a 10 nomineringar och röstningen avslutas i april 2012. Du kära medborgare både nominerar och väljer vinnare.

  Genom att du nominerar och röstar fram Årets förvillare kan du på ett effektivt sätt framföra ditt klagomål på tex: politiskt maktmissbruk, falsk folkbildning, falsk public service, likriktande mainstream-propaganda i media och myndighetsinkompetens.

  Vi ser en tendens till ett faktiskt behov av missnöjesröstning ur ett större perspektiv och att svenskarna gillar direktdemokrati.

  Kom ihåg att alla nomineringar som saknar relevant eller rimlig motivering kastas i papperskorgen. Nomineringen får gärna ha med referenser, länkar eller andra källor som ger din nominering tyngd och trovärdighet.

  Nominera här


  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

  1 KOMMENTAR

  1. Jag nominerar den svenska ”oberoende” svt samt sveriges radio p.g.a deras kopplingar till svenskt näringsliv.

  LÄMNA ETT SVAR

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här