Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

43%

43.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 25/4 kl 13:45.

Nominera Årets förvillare 2012

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 8 februari 2012
- NewsVoice redaktion

Nomineringen är åter öppen. Nästa folkomröstning startar när det inkommit c:a 10 nomineringar och röstningen avslutas i april 2012. Du kära medborgare både nominerar och väljer vinnare.

Genom att du nominerar och röstar fram Årets förvillare kan du på ett effektivt sätt framföra ditt klagomål på tex: politiskt maktmissbruk, falsk folkbildning, falsk public service, likriktande mainstream-propaganda i media och myndighetsinkompetens.

Vi ser en tendens till ett faktiskt behov av missnöjesröstning ur ett större perspektiv och att svenskarna gillar direktdemokrati.

Kom ihåg att alla nomineringar som saknar relevant eller rimlig motivering kastas i papperskorgen. Nomineringen får gärna ha med referenser, länkar eller andra källor som ger din nominering tyngd och trovärdighet.

Nominera här


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq