Stiftelsen “The Integrative Care Science Center” lanseras 23 februari 2012

  0

  Stiftelsen “I C – The Integrative Care Science Center” vill bidra till evidensbaserad hälso- och sjukvårdsutveckling med relevanta inslag av komplementär, alternativ och integrativ vård i enlighet med Världshälsoorganisationens (WHO) rekommendationer.

  Integrativ medicin/vård är en kombination av skolmedicin och de komplementära metoder som det finns begynnande evidens för.

  Stiftelsen vänder sig främst till legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal och till beslutsfattare med forskningsinformation och medieanalyser, som tidigare saknats inom svensk debatt och policyutveckling.

  www.integrativecare.se

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer