Vaccinationshysterin – Myndigheter använder känslomässiga argument för att skapa övertro på vaccin

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 14 februari 2012
- NewsVoice redaktion

Har du lagt märke till att när en myndighet, professor eller politiker förordar vaccination behöver aldrig vetenskapliga fakta presenteras för att ge stöd åt argumentationen? Har du lagt märke till att när dessa myndighetspersoner försvarar vaccinationer hänvisar dessa till känslomässiga argument?

Har du lagt märke till att när en vaccinkritiker opponerar sig så ska denne omedelbart avkrävas vetenskapliga bevis för dennes resonemang. Har du lagt märke till att när vaccinationskritikern presenterar forskning som visar att vaccin är skadligt så är denne helt plötsligt en ”konspirationsteoretiker”?

Läs mer


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: vaccination
Stöd NewsVoice 2024
  • Myndigheter är ett kollektiv av någonting, utan STRIKT produktansvar för säkerhetsbrist eller fördragsbrott, i ”känslomässiga argument för att skapa övertro på vaccin”, lokalt i en medlemsstat på den inre marknaden i Europeiska unionen.

    Det är bara värdefattiga humana resurser som vill, kan eller vågar sprida ”känslomässiga argument för att skapa övertro på vaccin” och som i nutid och nära framtid älskar att lura enskild medborgare att överföra hypermakt till EN valsedel, som i tid och rum representerar partinamnet på kollektiva laglösa ideella föreningar, som i styrelse, utskott eller nämnd LEKER svensk lagstiftare eller kontrollmakt, med hjälp av värdefattig partipolitiker, som älskar att i tid och rum LYDA eliten, som laglösa ideella föreningar i den svenska modellen av representativ demokrati.

    Det är lätt att ta red på om du överfört din enskilda hypermakt till EN korrupt valsedel av laglösa ideella föreningar u.p.a. – det är bara att fråga värdefattig politiker i valnämnden, om ditt namn är överstruket i aktuell röstlängd, som tillhör ditt valdistrikt, lokalt på den inre marknaden i EES/EU.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *