William Kamkwamba – The Boy Who Harnessed The Wind

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 28 februari 2012
- NewsVoice redaktion

This is the inspiring true story of William Kamkwamba, a boy with big dreams who built a windmill from junkyard scraps in order to help feed his village. William always dreamt of magic — the magic of Ghost Dancers and witch planes, but also of the magic that made radios play music and trucks rumble by the fields his family farmed.

www.williamkamkwamba.com

William Kamkwamba


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *