Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 19/4 kl 01:30.

Föredrag: David Jonstad föreläser 6/3: Dags att rusta för global kollaps? – Annons

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 4 mars 2012
- NewsVoice redaktion

ABF-Huset i Stockholm: Tisdag 6 mars. Kl 18.15. ABF-huset. Sveavägen 41. Entré 50 kr.

I fem tusen år har människan byggt civilisationer, en samhällsform som kan skapa bestående underverk men också vara förödande för grunden till vår överlevnad: naturen. Inte minst gäller detta vår egen industriella civilisation.

Frågan är hur länge den nuvarande utvecklingen kan pågå. Kommer vi att följa i spåren på romarriket och mayaimperiet och hur kommer i så fall framtiden att se ut? David Jonstad berättar utifrån sin bok Kollaps. Livet vid civilisationens slut om vad som får en civilisation på fall och hur vi genom samarbete, kreativitet och solidaritet kan skapa ett gott liv även i framtiden.

davidjonstad.se


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq