James Cameron Now at Ocean’s Deepest Point

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 26 mars 2012
- NewsVoice redaktion

Marianer Trench

James Cameron arrived 5:52 p.m. European Time at the Mariana Trench‘s Challenger Deep, members of the National Geographic expedition have confirmed. Cameron’s depth on arrival was 10, 898 meters a figure unattainable anywhere else in the world’s oceans.

Reaching bottom after a 2-hour-and-36-minute descent, the National Geographic explorer and filmmaker typed out welcome words for the cheering support crew waiting at the surface: “All systems OK.”

deepseachallenge.com

DeepSea Challenge at Facebook


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *