Pharmaceutical Cannabis Makes Cancer Tumors Shrink

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 15 mars 2012
- NewsVoice redaktion

U.S. pioneering biotech company developing pharmaceutical cannabis (marijuana) products, has just released new updated photos from a cancer patient self-administering cannabis extracts.

Prior to using cannabis-based extracts the patient had received radiation and chemotherapy treatment. He patient noticed a huge difference between the treatments:

“While on radiation treatments, each day was stressful and after each treatment I felt horrible as if my entire body was dying organ by organ, -says he. While using the Oil, I have noticed that my overall health seems much better. I sleep the recommended hours, unlike the insomnia I suffered while on radiation, and unlike the radiation that caused the restless sleep and nightmares, on the Oil I sleep like a baby.”

The patient also mentioned that while showering he saw pieces of the tumor falling off with the water as he was washing his head. This patient is very pleased with the results of the topical cannabis extract so far and said he enjoyed absolutely nothing about radiation and felt constantly sick and just overall unhealthy, but with using the oil he said, “I feel myself being restored, not tortured.”

Information for Medical and Health Care Investors We are looking for leading investors to support medical supply, equipment, and efficient medical and health care for our future researches. If you believe you can make a difference in people?s lives, we welcome you to contact us for more information. For more information, please visit

Text: Moises Hansen

www.cannnabistreatment.com

Disclaimer: When a patient is deciding what type of treatment they want to pursue, they should talk with their doctor first, about the specific cancer type that they have and discuss the treament course


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Antagligen har du rätt i det, men det är ändå lika trist att vi inte äger våra kroppar utan måste behandla dem enligt statliga direktiv, istället för på det sätt vi själva känner att vi ska göra.

    Fö blev ju tydligen chefen för nåt medicinlabb i England sparkad därför att hur han än forskade och undersökte så kunde han inte hitta de där farliga egenskaperna hos cannabisen. Skulle vara mycket intressant med lite neutral och förutsättningslös forskning på området istället för det inlärda ryggmärgssprattel som uppstår så fort en “drog” omnämns. För mediciner som man blir glad och nöjd av får inte förekomma, bara sånt man får bisarra biverkningar och mår dåligt av. “Ont ska med ont fördrivas”, typ, vilket ju i praktiken får de skolmedicinska utövarna att lite bakvänt tro på grundförutsättningen för homeopatin. Fast det märker de inte, lustigt nog…

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *