The Giant, Underestimated Earthquake Threat to North America

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 18 mars 2012
- NewsVoice redaktion

The enormous fault off ?the coast of the Pacific Northwest has been silent for three centuries. But after years of detective work, geologists have ?discovered that it can? unleash mayhem on ?an epic scale. Just over one year ago, a magnitude-9 earthquake hit the Tohoku region of northeastern Japan, triggering one of the most destructive tsunamis in a thousand years.

Discover Magazine


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: earthquake
Stöd NewsVoice 2024
  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *