19 Things The Talking Heads On Television Are Silent About

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 13 april 2012
- NewsVoice redaktion

If the talking heads on television don’t tell us about something that happens, does it make that event any less real? Of course the answer to that question is quite obvious, but unfortunately way too many Americans allow their realities to be defined by what they hear from the mainstream media.

So what are some of the things that the mainstream media has been ignoring?

19 things


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *