Långfredag

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 6 april 2012
- Torbjörn Sassersson

Långfredag. Dagen då Jesus dog på korset. Tron på Jesus som Guds son kan jag acceptera utifrån att alla människor är Guds söner och döttrar, liksom allt liv. För mig är Gud en metafor för allt skapande och därmed intar jag inte ett direkt skeptiskt perspektiv utan en acceptans för Alltet.
Alltet har alltid funnits och kommer alltid att finnas. Är det en sakral entitet eller en naturlig drivkraft för universum? Kan det vara både ock? Oavsett vad så är denna urkälla magisk i alla sina oändliga uttryck och dimensioner.
Ganska mycket om detta har jag skrivit i Succébo-Fröet till framgång. Adlibris
Börje Peratt


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *