More aspartame side effects revealed – headaches, blurred vision, neurological symptoms

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 1 april 2012
- NewsVoice redaktion

NATURAL NEWS: For a great majority of Americans who consume processed food, food additives are an ever-present component of the menu and one with serious health effects. In the United States as well as in Canada, aspartame – an artificial low-calorie sweetener – has been used as a food additive as early as 1981 after it was approved for use in dry goods. It was approved again in the US in 1983 for carbonated drinks.

This approval came in the face of much opposition which has not seen any respite over the ensuing years despite the claims of the Food and Drug Administration (FDA) and the Joint Expert Committee on Food Additives (JECFA) of the World Health Organization that aspartame is safe for use.

Why aspartame is dangerous

75 percent of reported adverse reaction to food additives is attributed to aspartame. Of these reactions, many are serious and include seizures and death. A number of the 90 documented symptoms as reportedly caused by aspartame are headaches/migraines, dizziness, seizures, nausea, numbness, rashes, depression, irritability, insomnia, hearing loss, vision problems, loss of taste, vertigo and memory loss.

Learn more


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Jamie Oliver gör en heroisk insats i USA, där han med en dåres envishet försöker införa hälsosam mat i skolorna. Motståndet från myndigheterna är massivt och oresonligt. Han SKA inte släppas in i skolorna, helt enkelt. Trots att han bevisar med grafisk tydlighet med alla medel han kan ta till, att folk blir sjuka för livet av den processade maten som serveras. Och det är barn det handlar om.

    Och nu börjar jag förstå varför detta motstånd finns. Läkemedelsindustrin göds av det här.
    I media framställs det som att folket får den sjukdomen, och den, och den… det “bara händer” och hoppet ställs till…. läkemedelsindustrin.
    Detta kan inte längre accepteras.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *